RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κούγια Ψ-Ο-Φ-Α!!!


Διαβάστε εδώ και εδώ και θα τρελαθείτε.  Απλά παρατηρήστε τους μπάτσους και το απίστευτο θράσος του μοντελοπνίχτη και των μπράβων του.

Αν όλα αυτά τα έκαναν οι οπαδοί της Παναχαϊκής, θα είχαμε σίγουρα συλλήψεις και δικαστήρια. Αλλά όταν τα κάνει αυτό το λαμόγιο, όλα κυλούν φυσιολογικά. Μετά σου λένε ότι εμείς είμαστε "εγκληματίες", "πρεζάκια", "δολοφόνοι", την ίδια στιγμή που ο Κούγιας, ο Μπέος, ο Ψωμιάδης και ο Μπατατούδης κυκλοφορούν ελεύθεροι, ο Μαρινάκης και ο Πατέρας τσακώνονται σαν ψύλλοι στ' άχυρα, ο (Αρ)Ντέμης ανακαλύπτει πόλεμο εναντίον του (εσύ αγαπητέ δεν έκανες ποτέ;) και η λίστα τελειωμό δεν έχει...

ΥΓ. Διαβάστε και εδώ και εδώ και εδώ


έκτακτο:
Στις σημερινές (20/01) μεσημεριανές αθλητικές ειδήσεις της ΝΕΤ είπαν: "Επεισόδια σημειώθηκαν χτες στο γήπεδο της Αγυιάς όπου φίλαθλοι επιτέθηκαν στον Αλέξη Κούγια πετώντας μπουκάλια και πέτρες προς το μέρος του". Τις ανακρίβειες αυτές συνόδευε βίντεο που έδειχνε μια απλή μανούρα με τους μπάτσους και τίποτα παραπάνω. Αα, έδειξαν και τον Κούγια να φτύνει το δημοσιογράφο...
Δημόσια τηλεόραση σου λέει...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται δύναμη και κουράγιο στους οπαδούς της Παναχαικης που αντιδρούν σε αυτήν την κατάσταση...
Δυνατά αδέλφια, μέχρι να εξαφανιστεί ο σιχαμένος...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891
1891-2001.120 χρόνια ένδοξης ιστορίας, όλοι περιμέναμε να τα γιορτάσουμε με φιέστες και πυροτεχνίματα, κάποιοι όμως που δεν είναύλοι άγνωστοι αποφάσισαν να τα γιορτάσουμε με μπραβιλίκια, ξύλο κσι δακρυγόνα.
Αρχικά, όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης 19/01/2011 στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, τα γεγονότα έχουν ως εξής: Όπως είναι γνωστό η στάση των οργανωμένων οπαδών από την αρχή της σεζόν ήταν και είναι η ΑΠΟΧΗ, μη θέλοντας να συμμετάσχουμε στο θέατρο του παραλόγου που έχει οδηγήσει την ομάδα μας στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της. Μετά όμως από την ντροπιαστική ήττα από τον Πλατανιά Χανίων αποφασίσαμε να παρέμβουμε στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, δείχνοντας ξεκάθαρτα την θέση μας η οποία είναι η άμεση αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Μετά το τέλος του αγώνα και τα όσα τραγελαφικά έγιναν στην συνέντευξη τύπου με τον προπηλακισμό δημοσιογράφου, τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς κατά των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι εκείνη την στιγμή διαμαρτύρονταν εκτός του γηπέδου, ο "άγνωστος πολιτισμένος" μικροκαμωμένος τύπος, μαζί με "μεγαλόσωμους" οπαδούς του, επιτέθηκαν στο φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, διδάσκοντας τον "πολιτισμό" που είχε υποσχεθεί. Ο "απολίτιστος" φίλαθλος κόσμος όμως απάντησε ανάλογα.
Τα "μαθήματα πολιτισμού" όμως δεν σταμάτησαν εκεί, συνεχίστηκαν στο καφενείο του οπαδού Α. Τσουκαλά. Φουσκωτοί με υποκινητή τον μεγαλομέτοχο, εισέβαλλαν στο καφενείο απειλώντας του θαμώνες και ενήργησαν εγκληματικά εναντίον του Α. Τσουκαλά με χτυπήματα στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.
Για όλα τα παραπάνω:
• Καταδικάζουμε τη στάση της αστυνομνίας η οποία κατά την διάρκεια των επεισοδίων έξω από την θύρα 2 του γηπέδου ενήργησε εις βάρος των φιλάθλων παρέχωντας κάλυψη στο μεγαλομέτοχο και τους ακολούθους του, δρώντας κάτω από τις εντολές του "προπονητή"
• Καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική ενέργεια στο καφενείο του Α. Τσουκαλά, καθώς και την κατά το νόμο, μη αυταπάγγελτη δίωξη των υπαίτιων της επίθεσης.
• Καταδικάζουμε την "αστεία" μυνητήρια αναφορά του υποδιοικητή του Α' αστυνομικού τμήματος για εξύβριση κατά την διάρκεια των επεισοδίων εναντίον του μεγαλομετόχου, ενώ μπροστά του διαδραματίστηκαν αυτόφορες εγκληματικές ενέργειες.
• Καταδικάζουμε μερίδα δημοσιογράφων για διαστρέβλωση της αλήθειας των γεγονότων που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου και στο καφεναίο του Α. Τσουκαλά.
Τα όσα προαναφέρθηκαν στηρίζονται τόσο σε βίντεο, δημοσιεύματα, μηνυτήριες αναφορές και προσωπικές μαρτυρίες.
• Καταδικάζουμε επισης την προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία, μπουτίκ και καφετέριας του γηπέδου, που έγιναν από τους ίδιους "άγνωστους".
• Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση του μεγαλομετόχου, του προπονητή και του γεν. αρχηγού γιατί είναι ανεπιθύμητοι στη πόλη μας.
• Απαιτούμε την άμεση παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της Π.Α.Ε.
• Απαιτούμε την άμεση και ουσιαστική παρέμβαση των τοπικών φορέων της πόλης για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του μεγαλομετόχου και των συνοδών του προς το πατρινό λαό.
Καλούμε τους φίλους της ομάδας και τον πατρινό λαό να στηρίξουν την προσπάθεια μας για αποκατάσταση του ονόματος, της ιστορίας και της αξιοπρέπειας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και να παρευρεθούν στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/01/2011 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων που συνδιοργανώνουν: Αχαιοί-3, Najajo Antifa, Nortenos Patras, Ερασιτεχνική Παναχαϊκή & Παλαίμαχοι Παναχαϊκής.
Αλληλεγγύη στον οπαδό Α. Τσουκαλά.
Λευτερία στην Παναχαϊκή.
“Κοντός στο σώμα, νάνος στη ψυχή, έκανες μπουρδέλο την Παναχαϊκή.”
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ, 120 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!
ΑΧΑΙΟΙ-3, NAVAJO ANTIFA, NORTENOS PATRAS

proo antifa είπε...

Πανό από Προοδευτική Τούμπας

http://www.proodeutikitoumpas.gr/news1/196-allileggii-stous-opadous-tis-panaxaikis.html