RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Πανό αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό υψώθηκαν την Τετάρτη (02/06) σε ΟΑΚΑ και Σέρρες με αφορμή τη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στην αποστολή του "Free Gaza". Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε ότι οφείλουμε να μην μένουμε σιωπηλοί μπροστά σε τέτοιες εξελίξεις αλλά να δρούμε και παίρνουμε θέση πάντα στο πλευρό των καταπιεσμένων.
  • Πανό του Che Guevara Club στον εντός έδρας αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Εθνικό στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι-οφ για την άνοδο στη Σούπερ Κλίκα.
  • Πανό των οπαδών του ΠΑΟ στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΣΦΠ στα πλαίσια του τρίτου τελικού για το πρωτάθλημα της Α1. Το πρώτο γράφει "Israeli government proudly presents: The Pirates of Mediterranean" και το δεύτερο "Η αλληλεγγύη είναι το όπλο ενάντια στον αφανισμό, εδώ και τώρα λευτεριά στον παλαιστινιακό λαό".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γειά σας παιδιά. Καλή επιτυχία στο 3ήμερο. Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για τους τίτλους βιβλίων που θα έχετε;(διάβασα στην αφίσσα για έκθεση βιβλίου). Ισως να μην μπορέσω να έρθω και θα ήθελα να ξέρω να μου προμηθευτούν άλλοι!
Ευχαριστώ προκαταβολικά