RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

το ποδόσφαιρο που αγαπάμε...

το βίντεο αυτό είναι μια απάντηση προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά σε όσους έχουν καταντήσει τη γνησιότητα και την ωραία φάση του γηπέδου, εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στην κερκίδα (και σε αρκετές περιπτώσεις μακριά από τα γήπεδα...), σαν τα μούτρα τους... και δεν αναφερόμαστε μόνο στα χθεσινά, αλλά και τα πιο παλιά και σε αυτά που θα έρθουν... this is fucking anti-modern football...

6 σχόλια:

artinos είπε...

Το έχω δει και παλαιότερα και πραγματικά γούσταρα! Μου θύμισε τους σχολικούς αγώνες, όταν έπαιζα και τα τα τοπικά πρωταθλήματα στην Άρτα.

Παλι καλά, όταν πηγαίνω Άρτα, βάζει τέτοιους αγώνες το ART-TV και μαζευόμαστε παρέα και βλέπουμε. Ενίοτε πηγαίνουμε και live.

Ό,τι και να πεις για το Real-Barca ωχριά μπροστά στο δικό μας ντέρμπι του νομού, Αστέρας Ρόκκα - Άραχθος Παχυκαλάμου.

Η χαρά του παιχνιδιού σε όλο της το μεγαλείο!

Ανώνυμος είπε...

απαιτώ φωτογραφία από εξέδρα των ultras araxthos paxykalamou τώρα!!! και τον ύμνο της ομάδας... οπωσδήποτε!!!

Ανώνυμος είπε...

osoi exoun zhsei se xwria xeroyn ap auta....mpravo pou to anevasate apanthsh se alhtes me thn kakh enoia tou orou.......

Unknown είπε...

3 χρονια τωρα κοντεουμε να κλεισει ο Συνδεσμος και εχουμε γυρισει τοσα και τοσα χωρια.Συνεχιζουμε να ειμαστε η διαφορετικη νοτα και μαγεια σε οποιο γηπεδο και αν παμε.

Θεσσαλονικη
Αγιος Παυλος
Blue Fans
2006

Μαζι Κεραυναρα ανασταινομαι

A8lios είπε...

"this is fucking anti-modern football..."

No, this is amateur football!

Και όποιος θέλει να γενικευτεί, εγώ πιστεύω πως πρέπει να προωθήσει και στους συνδέσμους/στις ομάδες που ανήκει -όσο γίνεται τέσπα- την άποψη "Καταργείστε τις ΠΑΕ, σώστε το ποδόσφαιρο".

SoloikOs είπε...

συμφωνω απολυτα με την απο πανω αποψη,Στηριξτε τις γειτονιες σας,τους φιλους σας και οχι τους πλουσιους παιχταραδες των επαγγελματικων πρωταθληματων!

http://xameleontes.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=Tm6oZMcMgps&feature=player_profilepage