RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ενάντια στην κάρτα οπαδού...

...και βήμα τρίτο, έλεγχος dna! Μήπως να κάνουμε και εμείς τα πρώτα μας βήματα ενάντια στα υπερσύγχρονα συστήματα ελέχγου που πάνε να μας φορέσουν; Γιατί, αν δεν κινητοποιηθούμε εμείς οι οπαδοί ενάντια στα νέα κόλπα, δεν θα κινηθεί κανείς άλλος... Δεν είναι τυχαίο που μέχρι στιγμής όλοι οι ειδικοί (δημοσιογράφοι, παράγοντες και λοιπά τσακάλια) μόνο θετικά βλέπουν την ιδέα του ηλεκτρονικού εισητηρίου... υ.γ. η φωτογραφία είναι από το γήπεδο του Ατρομήτου, από τον αγώνα της Κυριακής 30-8 Ατρόμητος-ΑΕΚ... υ.γ. καλό μήνα και καλή οπαδική σεζόν...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να δουμε θα αντιδρασουν και αλλοι οπαδοι η θα περιμενουν τελευταια στιγμη να την φανε στο λοκο.
οταν φωναζουν καποιοι λευτερια στους οπαδους καποιοι αλλοι λενε λευτερια στις αεκ τα παιδια(μονο) και καποιοι αλλοι βγαζουν πανο μονο για τους δικους τους.
δεν το λεω για να κραξω,αλλα για να μας προβληματισει.

Ανώνυμος είπε...

σωστή η παρατήρηση και όντως να προβληματιστούμε... Αλλά μάλλον προέχει να κάνουμε κάτι οργανωμένο και δυναμικό. Ας έκαναν όλοι οι οπαδοί κινήσεις ενάντια σε οτι μας αφορά (συλλήψεις, κάμερες, εθνική κάρτα, ακριβά εισητήρια, απαγορεύσεις εισόδου...) και ας μιλούσαν μόνο για τους δικούς τους. Το θέμα είναι πως ούτε αυτό δε γίνεται ή γίνεται σε μικρό βαθμό!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στους fentagin για το πανι.Ειναι καιρος και οι αλλοι απαδοι να αντιδρασουν..ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε παιδια;! εδώ είστε λάθος.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ και ειδικά κόσμος απ'την ορίτζιναλ και τα πιο συνειδητοποιημένα πολιτικά κομμάτια της έχει τρέξει κατά κόρον το θέμα της φυλάκισης οπαδών- κι όχι μόνο των δικών της. Πανό έχουν μπει και για "της ΑΕΚ τα παιδιά", και πανό με "λευτεριά στους οπαδούς", όπως και πανό με "λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά" που είναι πολύ ευρύτερο και πιάνει και άλλα πράγματα... Κι όχι μια αλλά πάμπολες φορες! Πανό με το τελευταίο σύνθημα μπήκε και στον περσινό τελικό για να έχει όλη την πολυτέλεια να το δει και να το διαβάσει και η πολιτειακή ηγεσία του τόπου.
Οπότε μην ψάχνουμε αφορμή να την μπούμε στους άλλους οπαδούς...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ!!!

Να και μια φώτο με το πανό:
http://2.bp.blogspot.com/_EHRHI0Wfjlk/SgjDnTGOAMI/AAAAAAAAAVw/RpN3UHRWRTw/s1600-h/1.JPG

Ανώνυμος είπε...

alloi ta kanoun gia thn moda kai alloi giati ta pisteuoun..

den 8a arxisw na apari8mw ti exoume kanei san opadoi ths AEK gt 8a kourastw na grafw....

btw,psaxte na ma8ete ti egine sto hmixrono AEK-kokkinh xounta kokkalh

gia na ma8ete oi "mikroi" pws leitourgei h antfa sto ghpedo.

kales oi kiniseis twn "mikrwn kai ligwn" apo mikromesaies omades,alla oxi kai na thn vgoun k apo panw...gia mpasta ligo..



R21

Ανώνυμος είπε...

γνωρίζουμε τι έγινε στο παιχνίδι με τον ολυμπιακό, αν και σε γενικές γραμμές... Αν θέλεις στείλε ένα μειλ με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες. Θα ήταν καλό, οπαδικά τουλάχιστον, να μην γινεται διαχωρισμός μικροι-μεγάλοι-μεσαίοι... καθε τι που γίνεται, από όπου και αν γίνεται θετικό είναι. Για τη μόδα που λες συμφωνώ 100%!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΟΔΑ ΚΛΠ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FENTAGIN.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΙΚΡΟΙ'ΜΕΓΑΛΟΙ".ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ "ΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ"
ΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΙΑ "ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ".ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ OI FENTAGIN ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
Υ.Σ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΕΤΟ(ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ CLUB).