RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

μια μέρα μετά το φεστιβάλ...

Ήταν, απλά, ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο... Το φεστιβάλ αυτό ήταν κάτι σαν κλείσιμο ενός ζόρικου αρχικού (από όλες τις πλευρές) κύκλου της συλλογικοτητάς μας που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια. Ακούσαμε διάφορα σχόλια, κριτικές, απόψεις για την ιδέα και τη διοργάνωση του φεστιβάλ αυτές τις μέρες... κρατάμε την παρακάτω ατάκα, που ακούστηκε την Κυριακή το απόγευμα όταν ακόμη οι αγώνες ήταν σε εξέλιξη: "ρε φίλε, ακόμα δε φτάσαμε στο τέλος και δε θέλω να τελειώσει αυτό που συμβαίνει εδώ..." Τέτοιο ατελείωτο χαβαλέ όταν γίνονταν οι αγώνες, τέτοια αυτοσχέδια συνθήματα και φιλική ατμόσφαιρα,θα θέλαμε να ζούσαμε κάθε σαβ/κο!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους τους φίλους που βοήθησαν ώστε να στηθεί οργανωτικά και τεχνικά αυτό το φεστιβάλ...Επίσης ένα ευχαριστώ σε όσους/ες συνέδραμαν οικονομικά στο φεστιβάλ..Ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στις ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες, σε όλους αυτούς που παρόλο την κούραση από τα παιχνίδια έκατσαν μέχρι αργά τη νύχτα για να συμμετάσχουν στην κουβέντα της Κυριακής και να παρακολουθήσουν την... μεταμεσονύχτια προβολή ντοκυμαντέρ και στους οπαδούς που ήρθαν από την επαρχία... Δεν ήταν όλα τέλεια, υπήρχαν λάθη, παραλείψεις, κενά... Του χρόνου θα πάμε ακόμη καλύτερα... Ήταν το πρώτο οπαδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, αυτό κρατάμε, τα υπόλοιπα θα τα διορθώσουμε του χρόνου ή μήπως και πιο σύντομα; Θα δούμε... Κρατάμε και κάτι ακόμη: το σεβασμό των απόψεων, την αλληλεγγύη, τα κοινά συνθήματα για λευτεριά των οπαδών και την κατάργηση του αθλητικού τρομονόμου... Η αισιοδοξία μας πως κάτι φάνηκε να αλλάζει στην οπαδική μας νοοτροπία και στάση, πως κάτι καινούριο και δυναμικό θα γεννηθεί σιγά σιγά στην "οπαδική σκηνή" σβήνει την απίστευτη κούραση, το τρέξιμο και το τεράστιο άγχος για την επιτυχία του φεστιβάλ... Και πάλι ευχαριστούμε... προς κάθε κατεύθυνση... Τέλος, ευχαριστούμε τους οικείους μας που μας ανέχτηκαν..που μας ενθάρρυναν..που μας έδωσαν ένα χέρι βοήθειας..που μας ενέπνευσαν (κι ας είναι...μακριά μας),για την διεξαγωγή του φεστιβάλ. Υ.Γ. (1) όσο για τα..αγωνιστικά, να ξεκουραστούν οι 2 κομισάριοι της γραμματείας και θα δημοσιοποιηθούνε όλα τ' αποτελέσματα όλων αυτών των υπέροχων τύπων που έπαιξαν για την κάψα τους! Απλά,τα συγχαρίκια μας στους ¨Navajo¨ τους τροπαιούχους του 5x5 (το μαυροκόκκινο τρόπαιο) που κέρδισαν τους ¨West Side Boys¨. Ήταν το ζευγάρι που άρμοζε σε ένα τέτοιο Φεστιβάλ... Επίσης στο 3x3 το ¨Aιγάλω City¨ κέρδισε σ' ένα συγκλονιστικό τελικό,τους old school ¨Καλάθι Απορριμάτων¨... Υ.Γ. (2) όσοι άτυχοι δεν καταφέρατε να περάσετε μια βόλτα από το χώρο του φεστιβάλ περιμένετε... σύντομα θα πάρετε μια γεύση από τις φωτογραφίες που θα ανεβούν στο blog μας...κι ελπίζουμε πως του χρόνου θα μας τιμήσετε...

33 σχόλια:

Verf :Street Art είπε...

Paidia ta espase i fasi...Goustara...
Ade kai sto epomeno...

ps: Prospa8iste analogi fasi kai stn eparxeia !!!

Me agonistikous/opadikous xairetismous...VERF

AsterasPikermiou-BabyJesus είπε...

Naii re gamww itan ola! Prepei omws na ginodai pio sixna teties faseis! Den ine dinaton twra na perimenoume ws tou xronou:P:P Aaa kai an de zitame polla n peksoume se kana 5x5 kanoniko allh fora :P xaaxaaxxa

Ανώνυμος είπε...

Η copa cabana ευχαριστεί τον υπέροχο κόσμο της που την οδήγησε στο μεγάλο ημιτελικό! Είμαστε απογοητευμένοι που δεν μπορέσαμε να δώσουμε τη χαρά του τελικού στους αναρίθμητους οπαδούς μας! Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε του χρόνου η copa cabana να βρεθεί εκεί που ανήκει: στην κορυφή!
(αν οι navajo κολλήσουν κάπου στον ισθμό)

wsb_peristeri@yahoo.gr είπε...

Το 2ημερο τα έσπασε μάγκες….Ολα ηταν τέλεια οι φωτογραφίες ,οι αφίσες ,τα βιβλία, οι αγώνες, το πανω(μονο στους κάφρους του Δήμου δεν άρεσε) και γενικά ολη η φάση μετραγε….
Λάθοι και καινά μπορεί να υπήρχανε αλλα μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο φεστιβαλ με οπαδούς στην Ελλάδα….
Τα υπόλοιπα εγω λεω να τα διορθώσουμε πιο σύντομα…μην περιμένουμε μεχρι του χρόνου όπως λεει και ο Αστέρας… :D

WestSideBoys είπε...

Το 2ημερο τα έσπασε μάγκες….Ολα ηταν τέλεια οι φωτογραφίες ,οι αφίσες ,τα βιβλία, οι αγώνες, το πανω(μονο στους κάφρους του Δήμου δεν άρεσε) και γενικά ολη η φάση μετραγε….
Λάθοι και καινά μπορεί να υπήρχανε αλλα μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο φεστιβαλ με οπαδούς στην Ελλάδα….
Τα υπόλοιπα εγω λεω να τα διορθώσουμε πιο σύντομα…μην περιμένουμε μεχρι του χρόνου όπως λεει και ο Αστέρας… :D

artinos είπε...

Το διήμερο πήγε υπερβολικά καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Πολύς κόσμος ήρθε, έπαιξε και γούσταρε την όλη φάση και μας έδωσε δύναμη και χαρά.

Κάποια πρώτα σχόλια όσον αφορά το διήμερο:

1)Οι καλύτεροι ποδοσφαιρικοί αγώνες ήταν ο πρώτος, που άνοιξε την αυλαία του φεστιβάλ (rossoneri - pagouristas) και ο τελευταίος, ο μεγάλος τελικός (navajo - west side boys). Οι καλύτεροι αγώνες μπάσκετ, εκτός του ασυναγώνιστου, δραματικού, συναρπαστικού κλπ τελικού (Αιγάλεω city - Καλάθι Αποριμμάτων), παίχτηκαν στα ημιτελικά.

2)Το βραβείο ποδοσφαιρικού fair-play ανήκει και με διαφορά στη χειρότερη ομάδα του φεστιβάλ, το ΠΙΚΠΑ, που εκτός από τους αντιπάλους δεν ακουμπούσε ούτε την μπάλα. Το αντίστοιχο του μπάσκετ απονέμεται σε εμάς, τους rfu, που καταφέραμε να πετύχουμε μόλις 1 πόντο και μαρκάραμε με τα μάτια.

3)-οεοε οεοε copa cabana, samba και καμπριολε/οεοε άμμος παντού, στη βραζιλία τρώμε ολοι γιαουρτλού
-copa cabana, black sabbath και santana
-copa, copa cabana λαλα λαλαλα λαλα (στο ρυθμό του γνωστού άσματος)
Αυτά ήταν κάποια από τα συνθήματα που φωνάχτηκαν με πάθος κατά τη διάρκεια των αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας. Με διαφορά η καλύτερη κερκίδα του 2ήμερου. Η ομάδα μας αντάμειψε με την τρομερή της πορεία μέχρι τους 4.
COPA ΓΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ

4)Τα κοινά συνθήματα που απαιτούσαν "λευτεριά στους οπαδούς" και άλλα που βρίζαν τους μπάτσους έδειξαν πως μόνο ενωμένοι απέναντι στα κοινά μας προβλήματα μπορούμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας.

5)Να ξέρατε μόνο πόσο πολύ περιμέναμε τη στιγμή που οπαδοί διαφόρων ομάδων θα βρισκόταν στον ίδιο χώρο, φορώντας τα διακριτικά τους, και δεν θα έπεφτε ούτε λοξή ματιά. Σας ευχαριστούμε ρε μάγκες!

6)Πολλοί και πολλές ίσως να μην είχαν παίξει ποτέ στη ζωή τους subbuteo και για αυτό ίσως να μην το "τίμησαν". Δόξα και τιμή λοιπόν στα 10χρονα του Σαββάτου που δεν αφήναν τους υπόλοιπους να παίξουν και έψαχναν πως και πως να μάθουν τους κανόνες.

7)Οι προβολές και το πάρτυ είχαν αρκετό κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ κυρίως σε αυτούς και αυτές που την Κυριακή, και μετά από 2 κουραστικές μέρες, επελεξαν να παραμείνουν στην κερκίδα και για την κουβέντα αλλά και για τη μεταμεσονύχτια προβολή. Η κουβέντα ίσως να μην κύλησε όπως την είχαμε σχεδιάσει αλλά λόγω του προχωρημένου της ώρας τα σκεπτικά που επικοινωνήθηκαν κρίνονται υπέρ του δέοντος επαρκή.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους και όλες όσοι και όσες ήρθατε για να δείτε, να παίξετε, να γουστάρετε. Ελπίζουμε του χρόνου (αν όχι νωρίτερα) να είμαστε ακόμα περισσότεροι και περισσότερες, με περισσότερο πάθος και φαντασία. Και κυρίως να συμβάλλετε στη διοργάνωσή του και αρκετοί /αρκετές που ήρθατε στο Στρέφη. Η ισχύς εν τη ενώσει!

ΥΓ1: Ακούγεται ότι η Γιουβέτσους θα καταθέσει καταγγελλία κατά της διοργανώτριας αρχής για τον αποκλείσμο της στα χαρτιά. η γραμματεία ας πάρει θέση για το συμβάν για να μην τιναχτεί το φεστιβάλ στον αέρα και αμφισβητηθεί η όποια εγκυρότητά του.

ΥΓ2: Του χρόνου ελπίζουμε να έχουμε περισσότες γυναίκες (από τις 2 αυτού του διημέρου - 1 στο μπάσκετ 1 στο ποδόσφαιρο) που θα παίξουν. Είτε με μεικτή ομάδα είτε με δικιά τους.

artinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
NAVAJO είπε...

paides to festibal apla itan i arxi toy xronoy oi diplasioi kai apo pantoy!!!!
agonistika, antifasistika kai pano apo ola me opadiki allileggyi kai allilosebasmo opos pragmatika mas aksizei!!! mpravo sta paidia poy to etreksan kai ena poly megalo eyaristo...
EIMAI NAVAJO STA A_________A MOY TOYS GRAFO TON KOYGIA TON KONTO KAI TON B_________O!!!!!!!
AFIERONOYMAI THN FANTASMAGORIKI EMFANISI KAI TO YPERPOLYTIMO KAI PLOYMISTO KYPELO STON PAPOY ME TIN OMPRELA...

ΑCABGATE 7 είπε...

τα καλυτερα ηταν τα μπαχαλα μετα το τελος του τελικου τα οποια αποτελουνταν απο κουτακια μπυρας και μπουκαλια νερου καθως και μαχες σωμα με σωμα!!!για να μην ξεχναμε οτι καποιοι θα παιζουν για την φανελα τους και οχι για λεφτα αλλα γιατι αγαπανε το ποδοσφαιρο!!θα κανουν χαβαλε και οχι μαχαιρωματα!!τους πηραμε για τα καλα στο πεσιμο ομως χεχεχεχεχ!!!!παμε ρε radical fans!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως το πηραμε χαμπαρι αργα αλλιως θα παιζαμε πολυ περισσοτερες κοπελες.
Περασαμε ολοι τελεια πάντως και περιμενουμε το επομενο!

Αστερας Πικερμιου ομαδαρααααα

Ανώνυμος είπε...

προτείνω τη διοργάνωση ενός οπαδικού πρωταθλήματος! Σε κάθε αγωνιστική άλλες μουσικές, άλλες φωτογραφίες, άλλες... μπίρες! Παρεπιπτόντως, η έκθεση φωτογραφίας ήταν σούπερ! Το "λευτεριά στους οπαδούς" ακούστηκε από το λόφο σε όλη την Αθήνα... Μπράβο μάγκες...

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε την rfu για τις δύο όμορφες αυτές ημέρες.
ήταν μια τεχνητή αναπνοή μέσα σ'αυτήν την εξοντωτική χρονιά που διανύουμε.

για τον κόσμο που έχει έστω ελάχιστα πολιτικοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, υπήρξε θαρώ ένα βασικό σημείο που γοήτευσε. Ήταν μία από τις ελάχιστες φορές ίσως, αν εξαιρεθούν οι συνθήκες party, που μπορούσε κάποιος να δει φυσιογνωμίες και πρόσωπα που τα έχει συνηθίσει με συγκεκριμένα ύφη και ρόλους να έχουν λυθεί ελαφρώς και αφεθεί σ'αυτό που συνέβαινε.

απ΄τις κορυφαίες στιγμές του φεστιβάλ, αυτές που ακολούθησαν την απονομή του κυπέλλου στους πατρινούς (θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να κολλήσουν του χρόνου στον ισθμό...), τα συνθήματα που οι τροπαιούχοι ξεκίνησαν να φωνάζουν, μα κυριότερα τα χαρακτηριστικά παιδικής χαράς που πήρε το γηπεδάκι του στρέφη για περίπου μισή ώρα, που μάς θύμισε και έπεισε ίσως και τους πιο δύσπιστους πως εκτός από συνείδηση χρειαζόμαστε και λίγη ανεμελιά.

και εξίσου σημαντικό το ότι υπήρξαν κοπέλες που αισθάνθηκαν πραγματικά άνετα μέσα σ΄αυτό το περιβάλλον της αρρενοπότητας και αντρικής τεστοστερόνης, υπερνικώντας σε κάποιο βαθμό τις αρχικές τους επιφυλάξεις.

στο επόμενο φεστιβάλ μάλλον δε θα είναι αρκετό το διήμερο.
καμιά βδομάδα και αν..


ευχαριστούμε rfu

Ανώνυμος είπε...

ηταν η πρωτη φορα κ πηγε ετσι??
καλα φανταστειτε τι θα γινει στην επομενη....

ευχαριστουμε μαγκες rfu....
*gruppo di strada*

-σε μας τα χρωστατε ολα...εαν δεν ειχαμε τον οικοδομο το σαββατο ακομα δεν θα ειχε αρχισει το διημερο ;) -

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.....

ΑCABGATE 7 είπε...

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΙΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ!!!:)!ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

ΑCABGATE 7 είπε...

Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΙΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ!!!:)!ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

johnny_negri είπε...

Ένα εκπληκτικό 2ήμερο που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας!!
Πολλά μπράβο σε όσους το έτρεξαν από το μεσημέρι (κ ας ξεχάσαμε κάποιοι το αντηλιακό :P) μέχρι τα χαράματα, στον κόσμο που συμμετείχε στο παιχνίδι, στην εκπληκτική κερκίδα, σε όλους!!
Το σίγουρο είναι ότι η όρεξη έχει ανοίξει για ακόμα πιο δραστήρια κ δημιουργική συνέχεια... ;)

Allez R.F.U.!!!


Υ.Γ. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μου, τους Σαρδανάμπαλους Πα.Πει. (κ όχι "Σαρδανάπαλους" που λανθασμένα επέμενε να γράφει η ήδη βεβαρυμένη από πολλές καταγγελίες γραμματεία) που ήταν η μόνη που έπαιξε στα ίσια -χωρίς να δεχτεί ούτε γκολ- από τους μετέπειτα πρωταθλητές Navajo αλλά αποκλείστηκε στη ρώσσικη ρουλέτα των πέναλτυζ... Η πρόκληση ξεκινά: του χρόνου δεν θέλουμε να κολλήσουν στον ισθμό, θα τους κολλήσουμε στα δίχτυα :P :P

billy είπε...

Πραγματικά πολύ καλή η όλη φάση!! Αν και έλειπαν οι cheerleaders, δεν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον μαικλ τζακσον, και οι παίχτες αρνούνταν να δώσουν αυτόγραφα (δε θα αναφερθώ ΚΑΝ στο γεγονός ότι την απονομή θα έπρεπε να την κάνει ο ροναλντίνιο ή κάποιος αντίστοιχος όπως π.χ. σισέ ή σαριέγκι), ήταν ένα πολύ καλό φεστιβάλ και μακάρι να επαναληφθεί, σίγουρα θα είναι ακόμα καλύτερο :)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!! Μπορεί φέτος να μας φορτώσατε τη μεσογείων με αμάξια και να μας ταλαιπωρήσατε στην κίνηση για να φτάσουμε εξαντλημένοι και να αποκλειστούμε τελικά στους 8, αλλά την επόμενη φορά θα είμαστε προετοιμασμένοι.. δεν είναι προειδοποίηση, είναι ΑΠΕΙΛΗ!! Επίσης θα θέλαμε να διερευνηθεί το θέμα από τους αρμόδιους για την απονομή του fair play στο μπάσκετ γιατί και εμείς το ίδιο άσχετοι με τους rfu ήμασταν, 1 πόντο βάλαμε και αυτόν την ώρα που οι αντίπαλοί μας από το περιστέρι μάλλον έκαναν διάλειμμα για τσιγάρο, αλλά κρίνοντας από τον αποκλεισμό των rfu στον πρώτο γύρο στο ποδόσφαιρο ίσως να είναι πιο άσχετοι.. Τέλος πάντων, ας έχει η δικαιοσύνη τον τελευταίο λόγο..

(ότ)αν τυπώσετε κι άλλα μπλουζάκια ειδοποιήστε ξέρω γω αμα είναι..

Παρεμπιπτόντως το μπάσκετ ήταν πραγματικά θεαματικό!!

Ανώνυμος είπε...

Η φάση ηταν απισευτη !!!
Πολλα μπράβο σε όλους/όλες!!!

Μελανό σημείο οι μεθοδευσεις της γραμματείας (χιχιχι), οι οποιες οδηγησαν την ηρωικη ομαδα του ΠΙΚΠΑ σε προωρο αποκλεισμο , ενω ηταν το μόνο αξιοπιστο συνολο που θα μπορουσε να κοντράρει τους ντοπαρισμενους NAVAJO.
Αραγε ελεγχος doping εγινε στους πρωταθλητες ???
Το ΠΙΚΠΑ δεσμεύεται οτι την επόμενη φορα (η οποια ελπιζουμε να ειναι κατα τον σεπτεμβριο) να κατέβει με ακόμα χειροτερη ομάδα.

Το φεστιβαλ αποτελει παραδειγμα προσ μιμηση και για αλλα εγχειρηματα-φασεις σε διαφορους χωρους.

UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL.

πικπακι.

Radical Fans United είπε...

Οι 2 της Γραμματείας ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να είναι οι μόνοι σοβαροί σε αυτό το χάος χαβαλέ,ανεμελιάς και χαράς του παιχνιδιού...

Μην μας πετροβολάτε,ρίξτε μας κανά μπινελίκι.Οι αποφάσεις μας είχαν γνώμονα το κοινό θεαματικό καλό!!!
Άλλωστε ήμασταν οι ¨αιώνιοι αντίπαλοι¨ και δυσκολευόμασταν να βγάλουμε την κοινή συνισταμένη...Χαχχαχα.

Όλες οι ενστάσεις είναι άκυρες!!!

Υ.Γ.
μια χαρά ομάδα μπάσκετ ήταν οι RFU,απλά ήταν ασυντόνιστη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χίλια μπραβο!!! Ήταν πολύ ωραία η ιδέα και εξαιρετική η διοργάνωση -και το dj set κατά τη διάρκεια των αγώνων έδωσε φτερά στα πόδια των παιχτών.... Θέλουμε κι άλλο φεστιβάλ!!!! Να ελπίζουμε για το σεπτέμβριο?? Μια πρόταση είναι να έχουμε μια μικρή καντίνα με φαγητό, και αυτοπροτείνομαι για τη θέση του σεφ! με σπεσιαλιτέ τα βατραχοπόδαρα...
Γεωργία 21

Ανώνυμος είπε...

TO INDIEGROUND ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΚΠΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ..... (χιχιχι)

Ι LOVE RFU


παντα τετοια.. απο σεπτεμβριο ξανα με περισσοτερους απο επαρχια...

Βασιλης Γκαγκατσης

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους μια ζωντανή φάση, μια εκδήλωση γεμάτη, όλα ήταν σούπερ! Ποια κενά και ελλείψεις; Όλα τέλεια! μπράβο μάγκες...

Aponavajo είπε...

enantia sto lobi tis athinas pou den mas enimerwse oti tha exoume mikra termata k oxi kanonika giati dwsame olo to varos sto termatofilaka iposxomaste oti tou xronou pou tha desei k i omada tha kanoume oti mporoume gia na kataktisoume to tropaio gia na min milisoume gia tin diaitisia pou allote sfirize pio nwris k alote kratage kathisteriseis xwris logo i mallon me logo na meinei to kipelo stin athina
k oso tis laspologies peri dopas pou merikoi den mporoun na to xwnepsoun k prospathoun na amavrwsoun tin prospatheia mas den tha pw tipota para mono oti molis ftasei to ekswdiko sto spiti tous min ksafniastoun to exei analavei prwsopika o proedros
paidia to sabbatokiriako itan polu kali fasi k tha itan kaliteri an pername k to basket :))) enantia se kathe maswnia
rantevou sta gipeda!!

Ανώνυμος είπε...

Την επομενη φορα να οργανωθει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρωταθλημα subbuteo εστω και με 6 ατομα... ο κοσμος "καβλαντισε" με το επιτραπεζιο ποδοσφαιρακι αλλα μειναμε στους αγωνες επιδειξης και στα 12χρονα του Σαββατου που δεν ελεγαν να ξεκολλησουν με τιποτα, χιχι...
Ο μαθητης δεν αφηνε να παιξει ο δασκαλος, χαχα.
Σκατα στους αφεντες του subbuteo!

Π.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Ασχετο αλλά θέλω να σας ενημερώσω ότι από τις 17 Ιουνίου οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας DERBY ανέλαβαν μόνοι τους την καθημερινή έκδοση της εφημερίδας, Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον Τύπο, οι δημοσιογράφοι του DERBY τολμούν να αναλάβουν την εφημερίδα και να την βγάζουν κάθε μέρα με μοναδικό σύμμαχο τους αναγνώστες.

Μάκης

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ SUBUTEO ΟΜΩΣ!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΠΛΑΣΤΙΚΑ #666# ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

EGALEO PUNK CITY 12

minaras είπε...

loipon etoimasteite!!! agoges tha katathesei o proedros tis omadas alexis "tosodoulis" koygias se oli thn organotiki omada kai sta meli tis grammateias giati para tin agasti synergasia poy eixan me ton alexi kai oles tis doloplokies poy dromologisan wste na stamatisoyn tin epelasi ton navajo sto toyrnoya to timimeno club navajo antifa TO SIKOSE!!!! piosygkekrimmena skopos tis zois toy einai na kleisei isobia to atomo poy kinise oles tis paraskiniakes diadikasies apokleismoy ton navajo epeidi den ta katafere. ton thymaste oloi enas typos mesilikas poy to paizei tzobenos me kati kotsidakia kai toype.... emeis toy afieronoyme to kypello kai toy thymizoyme oti otheos kai o pappoys me tin omprela einai pantoy!!!

navajo είπε...

kai oso gia aytoys poy theloyn na mas apoklisoyn ston isthmo toy xronoy yposxomaste sto koino mas kai eidika stoys filathloys toy astera exarxeiwn poy apokleisteike apo tin abantarismeni kai paraskiniaka proothoymeni apo tin diorganosi kai toys tsatsoys tis grammateias copa kampana, kai gia toys opoioys pirame ekdikisi, oti toy xronoy tha paroysiastoyme pio dynatoi pio talantoyxoi kai pio sympathitika eyswmoi apo pote. oi ordes twn navajo tha ftasoyn yperpernontas kathe empodio me motosako, patinia, trena, remoylkes
sampreles, psarokaika, katamaran, kolympontas, trexontas, me otostop, aeropeirateiea, leoforeiopeirateia, aytokinita, kara, gaidoyria, pony, aloga, skylia, gatia, skioyria, batraxompifteka, me ban, agrotika, batraxopedila, santoyits, kai polles mpires. episis epeidi dextikame polles apeiles gia tin prosopiki mas akeraiotita tha exoyme mazi mas apo tis iroikes geitonies toy tayroy ton pappoy me tin omprela.

we love rfu!!!!

Ανώνυμος είπε...

δημόσια και μείς να πούμε παιδιά οτι όλα ήταν πραγματικά τέλεια και πανέμορφα, η οργάνωση του φεστιβάλ,
οι συμπεριφορές όλων που βρέθηκαν εκεί,οι αγώνες, όλα super... μπράβο σε όλους και όλες...
να ξαναβρεθούμε όλοι σύντομα στο rfu festival no. 2.
να στε όλοι καλά...
.................................
.................................
Αγωνιστικά τώρα θέλουμε να στείλουμε ιδιαίτερους radical χαιρετισμούς στους vegan ebola, στους "πολύ σκληροί για να πεθάνουν" copacabana , και φυσικά το μεγαλύτερο υποστηρικτή μας και κολώνα ψυχολογίας της ομάδας μας μήτσο σ. απο τους remal madrid...
του χρόνου σε θέλουμε coach!!!
ένα γειά και στα παιδιά απο το αιγάλεω city που σαν άλλοι ρόκυ νο.5 πήραν τη πρώτη θέση στη παγωμένη ρωσσία...
και φυσικά πολύ αγάπη στους υποστηρικτές μας που βρίσκονταν παντού στο γήπεδο,μεχρι και πάνω στα βράχια!!...sorry if we dissapointed you...
η jugoplastika είστε όλοι εσείς!!!

με σεβασμό,
jugoplastika 3x3 team...

artinos είπε...

Εκτός από άμπαλοι είστε και ανιστόρητοι εσείς της Jugoplastica :-)

Δεν υπήρξε ποτέ "ρόκυ νο.5 στη Ρωσία" για 2 λόγους:
α) Στο νο.5 ο Ρόκυ Μπαλμπόα έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και "δασκαλεύει" ένα νεαρό. Για τη συνέχεια δείτε την ταινία.
β) Ο Ρόκυ δεν πάλεψε ποτέ στη Ρωσία αλλά στην κρύα ΕΣΣΔ. Το 1985 που γυρίστηκε το Ρόκυ νο.4 δεν είχε ούτε περεστρόικα ούτε Γιέλτσιν ούτε καπιταλισμό στις κρύες στέπες της ανατολικής Ευρώπης. Όλα αυτά ήρθαν σαν απότοκος της θριαμβευτικής νίκης του Ρόκυ έναντι του σοβιετικού γίγαντα Ιβάν Ντράγκο (ο Ντολφ Λούντγκρεν στις αρχές του). Για τη συνέχεια δείτε την ταινία, που παρεπιπτόντως έχει τη συγκλονιστικότερη και πιο πολιτικά στρατευμένη (ο Ρόκυ προπονείται στο κρύο ενώ ο Ντράγκο χαπακώνεται και άλλα τέτοια ωραία αμερικάνικα κόλπα...) μάχη όλων των Ρόκυ.

Αυτά τα λίγα για την αποκατάσταση του the one and only Σιλβέστερ Σταλόνε!

artinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑCABGATE 7 είπε...

ΘΥΡΑ 7 ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!!RFU!!!

Radical Fans United είπε...

Καλά...

συνεχίστε έτσι και δε πρόκειται ούτε αποτελέσματα να δείτε (για αρχείο),αλλά ούτε καν mvp και διάφορα άλλα να δείτε!!!

Εδώ και τώρα σεβασμό στους 2 ζουρλοκομισάριους της γραμματείας!