RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός: Σπάμε στην πράξη την απαγόρευση των μετακινήσεων

Σε ένα ακόμα ματς (Κυριακή, 09/03/14) της Σούπερ Κλίκας φιλοξενούμενοι οπαδοί βρίσκονται στις θέσεις τους παρά τις απαγορεύσεις. Χωρίς αλληλεγγύη και σεβασμό δεν μπορούμε να καταφέρουμε το παραμικρό. Ας το έχουμε αυτό υπόψη μας και ας προσπαθούμε να σπάμε στην πράξη το νόμο. Άλλωστε, το βασικό είναι να βλέπουμε την ομάδα μας ΠΑΝΤΟΥ.

Το ΥΓ. της ανακοίνωσης του Σ.Φ. Παναιτωλικού Αθηνών Guerreros αναφέρει: "Το μόνο παρήγορο και πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα είναι ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών είναι ισχυρή και σήμερα στη Λιβαδειά αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς του Λεβαδειακού για την άψογη φιλοξενία τους παρά τις απαγορεύσεις. Το μήνυμα αυτό πρέπει να περαστεί σε όλη τη ποδοσφαιρική ελλάδα πως οι οπαδοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αλλού είναι ο εχθρός που κάθε μέρα που περνά οδηγεί στη ταφόπλακα το ελληνικό ποδόσφαιρο".


Το ΥΓ. της ανάρτησης των Barbarians του Λεβαδειακού αναφέρει: "Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας ενάντια στην σαπίλα του συστήματος που μας θεωρεί υπεύθυνους για την κατάντια του ποδοσφαίρου αλλά και τις ευρύτερης κοινωνίας. Με τα παιδιά του Αγρινίου πράξαμε το αυτονόητο.. αυτό που οι κάμερες και τα κανάλια συχαίνονται να προβάλουν. Λευτεριά σε όλους τους οπαδούς, εις το επανιδείν  μάγκες..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: