RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

No To Hull Tigers campaign from City Till We Die

Στη Χαλ, οι αντιδράσεις των οπαδών, ενάντια στα σχέδια του προέδρου Ασέμ Αλάμ, συνεχίζονται. Πριν ένα χρόνο ο ανεκδιήγητος αυτός πρόεδρας δήλωνε ότι θέλει να αλλάξει το όνομα της ομάδας από Hull City σε Hull Tigers γιατί δεν μπορεί να διοικεί την ομάδα με βάση τα... συναισθήματα των φιλάθλων και επειδή το City είναι πολύ... χάλια όνομα!!! Ναι, αυτά τα μαγικά ακούγονται στο Νησί από όλο και περισσότερους προέδρους-κομήτες διαφόρων ομάδων. 


Ευτυχώς, όμως, οι οπαδοί έχουν άποψη και δεν μένουν αμέτοχοι σε αυτές τις διοικητικές αυθαιρεσίες που αλλοιώνουν την ιστορία της ομάδας και θέλουν να τη μετατρέψουν από σύλλογο σε εταιρεία, όπως εύστοχα τονίζει και το πανό στην παό πάνω φωτογραφία . Εκτός από τα πανό και τις διαμαρτυρίες, οι οπαδοί της Hull City A.F.C. έφτιαξαν και ένα ωραιότατο και συγκινητικότατο βίντεο για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Απολαύστε το!


Περισσότερες πληροφορίες: No To Hull Tigers campaign from City Till We Die

1 σχόλιο:

Mitsos είπε...

http://www.sombrero.gr/2014/02/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%83%cf%8d-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%ce%bf/