RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση των πρωταθλητών 5x5 για το φεστιβάλ

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση στήριξης από τους πρωταθλητές του ποδοσφαιρικού τουρνουά, τους Τσιπίν Βιρλίου. Τους ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας για την τριήμερη στήριξη και να ευχηθούμε περαστικά στο ένα μέλος τους.

Θα θέλαμε κι εμείς με τη σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για ΟΛΑ όσα διοργανώσατε και στήσατε κάτω από τις όποιες αντιξοότητες! Το φεστιβάλ για 5o συνεχή χρόνο στάθηκε στο ύψος του και με το παραπάνω! Γραμματεία-Οπαδοί-Ομάδες έκαναν ό,τι περνούσε απ'το χέρι τους για να ζήσουμε τραγελαφικές στιγμές για ακόμη μία χρονιά!

ΥΓ1. Βασιλάρα περαστικά αδερφέ! 
ΥΓ2. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!
ΥΓ3. Μόνο ενωμένοι καταφέρνουμε πράγματα!
ΥΓ4. Ένα μέρος του τίτλου είναι αφιερωμένο στα αλάνια της γραμματείας που από την 1η στιγμή εκθείασε την ομάδα μας και το όνομα της όσο κανένας άλλος!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΣΙΠΙΝ ΒΙΡΛΙΟΥ! 

Έκτακτο ανακοινωθέν από τη Γραμματεία:
Η Γραμματεία ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους Τσιπίν Βιρλίου για τη μερική αφιέρωση του τροπαίου. Θα θέλαμε να πούμε ότι οι Τσιπίν ήταν η πιο συνεργάσιμη ομάδα του φεστιβάλ και για αυτό του χρόνου θα ανταμειφθεί με στημένη κλήρωση. Θα περάσει άνευ αγώνος μέχρι τον τελικό! Επίσης, παρακαλούνται οι αθλητές της εν λόγω ομάδας να πληκτρολογήσουν το όνομά τους στο google και να αυνανιστούν μέχρι τελικής πτώσεως με το γεγονός ότι πλέον η μηχανή αναζήτησης ξέρει τι θα πει Τσιπίν Βιρλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: