RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Barbarians Λεβαδειακού vs. ΑΡ.ΑΝ (στο 1ο Αντιφασιστικό Διήμερο της ΑΡ.ΑΝ.)

Έτσι είναι... μόνο και μόνο που ανοίγει ο καιρός φτάνει για να κάνεις ένα Φεστιβάλ. Στην περίπτωσή μας αυτό το ΠΣΚ υπάρχει κι άλλος λόγος. Είναι η μνήμη για τη σφαγή στο Δίστομο όπως και η τιμή στα θύματα του αντιναζιστικού αγώνα το 1940.

Έτσι λοιπόν στον Ελικώνα (στις Δημοτικές Κατασκηνώσεις του Δήμου Λειβαδιάς) άρχισε από χθες το 1ο Αντιφασιστικό Διήμερο της Αριστερής Ανασύνθεσης. Ανάμεσα στα άλλα, όπως λάβαμε το πρόγραμμα, θα έχει και αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Συνδέσμου Οπαδών Λεβαδειακού ΘΥΡΑ 1 και της ΑΡ.ΑΝ.


Τον αγώνα προλογίζουν στο blog τους και οι ίδιοι οι Barbarians...


Ήρθε η ώρα τα ρεμάλια να παίζουν τη μπάλα τις ζωής τους γιατί αλλιώς θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!! 
Ο σύνδεσμος την Κυριακή 12/5 στις 17:00 παίζει μπάλα και παίρνει μέρος στο πρώτο αντιφασιστικό διήμερο που θα γίνει στις δημοτικές κατασκηνώσεις στον Ελικώνα (παλιομηλιά)
Έτσι την Κυριακή στα πλαίσια του φεστιβάλ θα αντιμετώπιση στο γηπεδάκι ποδόσφαιρου των κατασκηνώσεων την αντίστοιχη ομάδα αριστερής ανασύνθεσης.
Ώρα συγκέντρωσης 15:00 το μεσημέρι τις Κυριακής στο σύνδεσμο για να αναχωρήσουμε οδικός για παλιομηλιά..

...οι οποίοι ωστόσο μας έστειλαν και την επίσημη θέση τους:

O Συνδεσμος Φιλαθλων Λεβαδειακου την Κυριακη 12 Μαιου θα δωσει φιλικο Αντιφασιστικο ματσακι με την ομαδα της Αριστερης Ανασυνθεσης (ΑΡΑΝ) στα πλαισια του 1ου αντιφασιστικου φεστιβαλ που θα διεξαχθει το διημερο 10-12 Μαιου στην περιοχη του Ελικωνα (Ζερικι) Βοιωτιας. Τετοιες κινησεις μας βρισκουν αλληλεγυους και γι αυτο σαν συνδεσμος θα στηριξουμε ολοψυχα με την παρουσια μας ολο προγραμμα του διημερου, το οποιο συμβαλλει στην προσπαθεια καταδειξης του αληθινου προσωπου του φασισμου, ειδικα στην περιοχη μας που το εχει ζησει κατα την περιοδο της κατοχης για τα καλα.

Ουτε στην Λιβαδεια, ουτε στο Ζερικι, ουτε πουθενα...

Καλά να περάσετε και καλά ψησίματα! Σας αναμένουμε και στα μέρη μας συντόμως...

2 σχόλια:

barbarians είπε...

http://levadeiakosgate1.blogspot.gr/2013/05/1-anti.html

μερικες φωτος μαγκες..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.