RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος ΓΣΣ (20/04/13)

Αντιγράφουμε από το olapaok.gr, και πατώντας το λινκ θα μπορείτε να δείτε και τα χαρακτηριστικά βίντεο:

H προσέλευση των φίλων του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν μάλλον απογοητευτική δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα, η συμπεριφορά τους ωστόσο ήταν υποδειγματική. Στο γήπεδο βρέθηκαν ως γνωστόν 25-30 οπαδοί του Πανιωνίου που δεν αντιμετώπισαν... κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια του ματς και... ανενόχλητοι μπορούσαν να φωνάζουν τα συνθήματά τους. Ηταν δίπλα-δίπλα με τους φίλους των "ασπρόμαυρων", δίχως αστυνομική παρουσία στις κερκίδες και χωρίς στη διάρκεια του αγώνα να υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος επεισοδίων.
Οι φίλοι των "κυανέρυθρων" πανηγύριζαν έξαλλα στο τέλος του αγώνα το "διπλό" του συνόλου του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενώ μετά την λήξη του παιχνιδιού ακούστηκε από το μεγάφωνο "Πάνθηρες καλό ταξίδι", με τους τελευταίους να "απαντούν" με χειροκρότημα. Γενικώς υπήρχε κατά την διάρκεια του αγώνα... απόλυτη ηρεμία ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αυτούς του Πανιωνίου (σ.σ. έχουν καλές σχέσεις) και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε στα παρακάτω videos.

(φωτό από την ιστοσελίδα των Πανθήρων)

Τώρα, ας αναλογιστεί ο καθένας τι ωραία που θα 'ταν στη θέση των οπαδών του Πανιωνίου να βρίσκεται ο ίδιος. Χωρίς μπάτσους, χωρίς ανταλλαγή αντικειμένων, χωρίς πεσίματα, χωρίς..., χωρίς..., χωρίς... Ένα μεγάλο μπράβο στους οπαδούς και των δύο ομάδων που έδειξαν ότι οι καλές σχέσεις και η σωστή συνεννόηση είναι ο μόνος τρόπος για να "επιβιώσουμε" ως οπαδοί, ο μόνος τρόπος για να σπάμε στην πράξη το νόμο περί μετακινήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: