RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ντου από παντού οι οπαδοί της Γαλατά!

Αντιγράφουμε από το gazzetta.gr χωρίς να χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω παρά μόνο να ευχηθούμε να το καταφέρουν την επόμενη φορά...:



Οπαδοί της Γαλατάσαραϊ χωρίς εισιτήριο προσπάθησαν να... σκάψουν ένα τούνελ με τα χέρια τους, προκειμένου να τρυπώσουν μέσα στο Gelsenkirchen για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η εικόνα του καταδίκου να σκάβει τούνελ για να δραπετεύσει από τη φυλακή, είτε με φτυάρι, είτε με... κουτάλι, είτε με τα χέρια του είναι συχνή σε ταινίες, κινούμενα σχέδια κ.ο.κ. Οι οπαδοί της Γαλατάσαραϊ, πήγαν να την κάνουν πράξη. Όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, πήγαν να μπουν στο γήπεδο σκάβοντας κάτω από την περίμετρο του γηπέδου, αλλά πιάστηκαν στα πράσα.

Τα εισιτήρια για τη μεγάλη αναμέτρηση είχαν εξαντληθεί εν ριπή οφθαλμού από τους εκτός έδρας οπαδούς, ενώ στη μαύρη αγορά ένα «μαγικό χαρτάκι» έφτασε τα χίλια ευρώ! Κάποιοι Τούρκοι λοιπόν που έκαναν το ταξίδι αλλά έμειναν με άδεια χέρια, κατέφυγαν στη μέθοδο του σκαψίματος! «Είναι αλήθεια, κάποιοι οπαδοί προσπάθησαν να σκάψουν ένα τούνελ με τα γυμνά τους χέρια», τόνισε ο Χελντ! Το φιλόδοξό τους σχέδιο ολοκληρώθηκε άδοξα όταν τους ανακάλυψαν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: