RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Οι μουσικές του τριημέρου... (update)


Ας παραθέσουμε όμως και το βιογραφικό των δύο συγκροτημάτων που θα παίξουν στη συναυλία το βράδυ του Σαββάτου:

The Dark Rags

Οι Dark Rags είναι ένα garage, punk-rock 'n' roll συγκρότημα. Δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2010 στην Αθήνα. Ύστερα από μία μουσική διαδρομή ενάμιση έτους, έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα EP με τίτλο Drunken Angel και την συμμετοχή τους σε μια συλλογή (You Got Your Punk in My GarageThe Best of the Garage Punk Hideoutvol. 3). Τον Οκτώβριο του 2011 έγινε η κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους The Dark RagsΟι μουσικές τους επιρροές εκτείνονται από το garage/punk των 60′s και το Νέο-Υορκέζικο punk Rock’N'Roll των 70′s έως τη σκηνή της garage αναβίωσης της Αυστραλίας των 80's καθώς και τα σύγχρονα συγκροτήματα του είδους.

Myspace:
Facebook:


The Ducky Boyz

Οι The Ducky Boyz δημιουργήθηκαν το 2002 στην Αθήνα. H μουσική τους περιγράφεται ως ένα κράμα psychobilly και garage punk. Έχουν κυκλοφορήσει δύο demo (Ducky Boys και Cannonball), ένα single (Near Death Experienceκαι δύο άλμπουμ (το Νo Regrets αλλά και πιο πρόσφατα, το 2011, ύστερα από την επανασύνδεσή τους, το Making It Worse). Έχουν επίσης αρκετές συμμετοχές σε εγχώριες και μη συλλογές. Έχουν κάνει πολλές συναυλίες σε διαφορά μέρη στην Ελλάδα, έχουν παίξει ως support σε αρκετά γνωστές μπάντες, και επίσης έχουν δώσει πολύ πετυχημένες συναυλίες στο σπίτι ενός φίλου τους.

Myspace:
Facebook:

1 σχόλιο:

Dub n Bass crew είπε...

Το dub n bass crew της De_Control collective ειναι μια μικρη ομαδα που ασχολειται αποκλειστικα με τις dub/reggae μουσικες και μπασογραμμες καθως και με αλλα παρομοια μουσικα στυλ (dubstep & drum n bass). To set της στο Rfu fest θα συμπεριλαμβανει dub & dubstep μελωδιες...Για περισσοτερα σχετικα με τη De_Control και το dub n bass crew της τσεκαρετε εδω:http://agriniozone.blogspot.gr/search/label/de_control%20collective%20%5C%20dub%20%27n%27%20bass%20crew

Υ.Γ: Το dub n bass crew επιμελειται και το μουσικο μερος της εκπομπής "Κερκιδα Συνειδησεων" (http://radiourgia.squat.gr/2010/08/07/%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1/)