RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ούτε ένα εισητήριο πουλημένο στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ...


Αναδημοσιεύουμε από sentragoal:

Οι οπαδοί των δύο ομάδων θα φιλοξενηθούν στις θύρες που βρίσκονται πίσω από τις δύο μπασκέτες, ενώ όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα υπάρχουν αρκετές «νεκρές ζώνες» και αρκετοί έλεγχοι μέχρι κάποιος να φτάσει στη θέση του για λόγους ασφαλείας.
Να σημειωθεί, ότι τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, με την Αστυνομία να διενεργεί έλεγχο ταυτοπροσωπίας στους οπαδούς κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Μάλιστα κανείς δεν θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο αν το ποινικό του μητρώο δεν είναι λευκό.
Επίσης απαγορεύονται
όλα τα πανό ακόμη και αυτά που φέρουν μόνο το σήμα της κάθε ομάδας, όπως και μέσα που προκαλούν θόρυβο (σ.σ. κόρνες κτλ), ενώ επιτρέπονται μικρές σημαίες με κοντάρι μέχρι 1 μέτρο.
Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν
4 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και φυσικά η προσέλευση των φιλάθλων των δύο «αιωνίων» θα γίνει από διαφορετικές κατευθύνσεις.
Τέλος η τιμή του εισιτηρίου μειώθηκε στα 40 από τα 75 ευρώ που κόστιζε πέρσι.

Ξεκινάμε από το τέλος προς την αρχή: 
Με λιγότερα από 40 ευρώ μπορείς να δεις υψηλής ποιότητας ορχήστρα κλασσικής μουσικής στο Μέγαρο, να δεις τη συναυλία των Opeth στο Gagarin, να γευματίσεις στο πιο χαϊλάτο εστιατόριο της Αθήνας πίνοντας το καλύτερο εμφιαλωμένο κρασί της αγοράς, να δεις θεατρικό υπερθέαμα στη Στεγη Γραμμάτων και Τεχνών, να απολαύσεις τρια τέσσερα σούπερ κοκτειλ στο μπαρ του Χιλτον με την Αθήνα πιάτο... Πάντως ευχαριστούμε για τη γενναία μείωση. Μάλλον συνεκτιμήθηκε η περίοδος οικονομικής κρίσης για την πλειοψηφία της κοινωνίας.
Απαγορεύονται τα πανό; Να απαγορευτούν τα πάντα: οι φωνές, τα συνθήματα, οι χειρονομίες, τα οπαδικά μπλουζάκια, τα καπελάκια, τα χειροκροτήματα, τα πάντα! Οτιδήποτε θυμίζει γήπεδο και γηπεδική ατμοσφάιρα να απαγορευτεί δια ροπάλου!
Βρώμικο ποινικό μητρώο; Έκανες κάποια μαλακία πιτσιρικάς, λερώθηκε το μητρώο σου; Από την τηλεόραση το ματσάκι... Προτείνουμε επίσης να ζητείται στην είσοδο, εκτός από την ταυτότητα, και αντίγραφο ποινικού μητρώου έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα λάθους και εισόδου στο γήπεδο "εγκληματικών στοιχείων"...
Πέρα από την πλάκα: Προτείνουμε να μην πάει κανείς στο γήπεδο! Κανείς! Να βγουν οι δύο ομάδες να παίξουν σε ένα γήπεδο άδειο, μόνο με συγγενείς και φίλους! Πόσο πολύ θα το ευχαριστηθούμε. Το έχουμε ξαναπεί μέσα από αυτό το blog: κάποιες φορές, ο αυτοσεβασμός και η αξιπρέπειά μας σαν οπαδοί και σαν άνθρωποι, πρέπει να μπαίνει πάνω από την αγάπη μας για την ομάδα...        

3 σχόλια:

bhoy είπε...

Έλα όμως που είναι πιο σύνθετο!
Αν ο ποδοσφαρικός τελικός κοστίσει 40 γιούρια,τα εισητήρια θα κινηθούν λάου λάου.Έχω άδικο;
Στο μπάσκετ(ακι) όμως;;;

υ.γ.
πότε γέμισαν ΦΕΤΟΣ τα 2 κλειστά έδρες των αιωνίων;Γέμισαν,όχι πλησίασαν να γεμίσουν.Ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Ας ητανε 15 ευρω η τιμη του εισιτηριου πλην καποιους αλλους παραγοντες που προεκυψαν στους τελικους τα τελευταια χρονια (δεν συγκαταλεγω σε αυτους την απαξιωση που υποννοεις) και να δεις για ποτε, αν οχι θα γεμιζε τελειως, τουλαχιτον θα πλησιαζε..

bhoy είπε...

http://www.sportculture.gr/eniaios-foreas-gia-teliko-kypellou-kai-ferreira.html?utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter


ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!!!
Η Θ13 τελικά κάνει δυο βήματα μπρος,ένα πίσω...

υ.γ. βέβαια όποιος είναι λίγο ξυπνητζής καταλαβαίνει πως τα χρήματα δεν θα δοθούν ατομικά,αλλά κολλεκτιβίστικα.