RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

"Λευτεριά" στους οπαδούς του Ηρακλή...


Διαβάσαμε εδώ και εδώ για τα όσα συνέβησαν πριν κάποιες ώρες έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ με αφορμή την κινητοποίηση των οπαδών του Ηρακλή. Σίγουρα και δεν μένουμε έκπληκτοι από το απίστευτο κλίμα μπατσοκρατίας που αντιμετώπισαν. Συνηθίζεται άλλωστε όταν έχουμε να κάνουμε με την παρουσία οπαδών από άλλες πόλεις. Ωστόσο, είναι απαράδεκτο να οδηγούνται και να "φυλακίζονται" άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο μέσα σε γήπεδα 5x5 και να προκαλούνται συνεχώς από υβριστικά σχόλια. 

Αν είχε γίνει το παραμικρό (π.χ. 2-3 πεταμένα μπουκάλια νερό) και επενέβαινε η αστυνομία (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), αυτή τη στιγμή θα ακούγαμε/βλέπαμε/διαβάζαμε για "κάφρους" και "ανεγκέφαλους" που "αμαύρωσαν" την διαμαρτυρία. Εννοείται ότι κάποιοι θα έλεγαν/έγραφαν για υπερβολική αστυνομική επιχείρηση αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα το ίδιο. Τόσες φορές το έχουμε δει το (δημοσιογραφικό) έργο. Τόσες φορές έχουμε βιώσει την (αναίτια και μη) καταστολή. 

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάνε όλα καλά στη συνέχεια (μιας και οι οπαδοί του Ηρακλή είναι ακόμα μαντρωμένοι) και να μην έχουμε "απρόοπτα".     

Δεν υπάρχουν σχόλια: