RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

To τριήμερο στη Γαλλία (στα σχόλια η σημερινή, 20/01, ανανέωση)

15 Γενάρη 3 οπαδοί της SC Bastia καταδικάζονται σε φυλάκιση από το δικαστήριο της Μπαστιά για τα επεισόδια που έγιαναν πέρσι το Μάη στο ντέρμπυ με την Ajaccio. Οι 2 από αυτούς καταδικάσθηκαν σε 6 μήνες φυλάκιση, πενταετή αποκλεισμό από το γήπεδο και 1.000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας. Οι κατηγορίες ήταν η παράνομη είσοδος φωτοβολίδων στην κερκίδα και η βία απέναντι σε μπάτσους. Ο τρίτος οπαδός καταδικάσθηκε σε 3 μήνες φυλάκιση, πενταετή αποκλεισμό από το γήπεδο και 100 ευρώ πρόστιμο μιας και δεν κατηγορείται για επίθεση σε μπάτσους. Και οι 3 αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να εκδικασθεί η υπόθεσή τους στο εφετείο σε δέκα μέρες. 

16 Γενάρη
  • Ξύλο μεταξύ τους έπαιξαν οι οπαδοί της Paris Saint Germain στον εκτός έδρας αγώνα με τη Lille. Οι μπάτσοι αναγκάστηκαν να επέμβουν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με πυροσβεστήρες, όταν και έπεφταν αρκετές κροτίδες και η μάχη ανάμεσα στους οπαδούς είχε αρχίσει. Στη συνέχεια, οι μπάτσοι μπήκαν μπροστά από την κερκίδα τους καθώς ένας οπαδός της Παρί προσπάθησε να μπει στο γήπεδο ενώ μέσα στην κερκίδα σχηματίστηκε αστυνομικό "κορδόνι" για να χωρίσει τους οπαδούς. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αρκετοί οπαδοί της Παρί αποχώρησαν μετά από εντολή των μπάτσων ενώ οι υπόλοιποι έμειναν μπλοκαρισμένοι από αυτούς. Από ότι διαβάσαμε στο διαδίκτυο οι tigris "μάλλωσαν" με τους boulogne boys. Μένει να διασταυρωθεί η πληροφορία.

  • Με πάνω από ένα τέταρτο καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Grenoble-AS Saint Etienne εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ των οπαδών της ASSE με τους μπάτσους. Για άγνωστο λόγο οι μπάτσοι έριξαν δακρυγόνα στους οπαδούς της ASSE, οι οποίοι απάντησαν με εκτεταμένη ρίψη καθισμάτων. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα ενώ οι μπάτσοι παρατάχθηκαν απέναντι στους γηπεδούχους οπαδούς της Γκρενόμπλ.
Σχετικά βίντεο θα δείτε εδώ και εδώ


17 Γενάρη Ένας τραυματίας ήταν ο απολογισμός μιας "τυχαίας" συνάντησης 30 οπαδών της Μαρσέιγ (δικός τους ο τραυματίας) με 50 της Μπορντό. Οι μπάτσοι φτάσανε γρήγορα στο σημείο και το σκηνικό έληξε εκεί. Οι οπαδοί της Μαρσέιγ οδηγήθηκαν γρήγορα στη θύρα των φιλοξενουμένων ενώ πάνω από 100 οπαδοί πέρασαν από προληπτικό έλεγχο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giati tsakw8hkan oi parizianoi?

Radical Fans United είπε...

Δεν ξέρουμε ακόμα το γιατί. Μόλις μάθουμε, θα γράψουμε.

Radical Fans United είπε...

Ένα "κεφάλι" των BB άρχισε να τραγουδά ρατσιστικά συνθήματα και κάποιοι από τους SA, στους οποίους συμμετέχουν πρώην μέλη των Tigris Mistic (αριστεροί) και πολλοί μαύροι οπαδοί της PSG, επιτέθηκαν στους ΒΒ. Έτσι άρχισε η όλη φασαρία.

Αυτό ξέρουμε για την ώρα. Να αγιάσουν τα χέρια των SA!

Ampalos είπε...

είναι γνωστά τα φαινόμενα αυτά στο οπαδικό μπλοκ της Παρί. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που επαναδραστηριοποιήθηκαν κάποιοι από τους ΤΜ ενάντια στο ΚΟΒ.

Είναι άλλωστε γνωστή η διαμάχη τους που έληξε με τη διάλυση των ΤΜ... Γιατί εκτός έδρας το Auteil πάει πολύ κόσμο, αλλά θα πρέπει δυστυχώς να αναμένεται απάντηση στο Παρίσι τις επόμενες μέρες...

Ε'ιδωμεν