RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Στο ίδιο έργο θεατές

Και η λύση βρέθηκε και είναι δοκιμασμένη. Απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αφού όποιος θέλει μπορεί να τις βρει σε διάφορες, αθλητικές και μη, ιστοσελίδες.

Ας απαγορέψουν λοιπόν και την κίνηση των ΙΧ γιατί προκαλούν τροχαία. Ας απαγορέψουν και το ποτό γιατί προκαλεί κύρωση του ήπατος. Ας απαγορέψουν και τις πορείες γιατί κλείνουν το κέντρο. Ας απαγορέψουν και τα συνθήματα στο γήπεδο γιατί αποσπούν την προσοχή των παιχτών. Ας απαγορέψουν και το να μαζευόμαστε πάνω από 3 άτομα γιατί αποτελούμε κίδυνο για το πολίτευμα. Ας απαγορέψουν όμως και τα παιχνίδια στις 14:30 το μεσημέρι λες και πρόκειται για πικ-νικ στο δάσος, τα 25Ε στην κερκίδα φιλοξενουμένων λες και βλέπουμε μπαλέτο στον πάγο, τους μπάτσους έξω από τις θύρες λες και είσαι φυλακή κλπ κλπ. Γιατί όπως είπε και ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. "η μηδενική ανοχή πρέπει να εφαρμόζεται παντού"...

Όσον αφορά τη δική μας ευθύνη σαν οπαδοί θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή γιατί ακόμα βρισκόμαστε εν βρασμώ ψυχής και θα γράψουμε καμιά χοντράδα χωρίς να το θέλουμε. Θα αρκεστούμε μόνο στο να υπενθυμίσουμε το σύνθημα του πανό που σήκωσαν πριν λίγα χρόνια οι οπαδοί του ΠΑΣ, "αυτοί μας κόβουν την μπάλα και εμείς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να αποδωθούν ευθύνες και σε εμάς τους ίδιους, όχι γιατί κάποιοι πρέπει να παίξουν το ρόλο του δικαστή, αλλά γιατί για την κατάστασή μας πρέπει να μιλήσουμε εμείς οι ιδιοι, αλλιώς μιλάνε τα μμε και διάφοροι άλλοι ξερόλες και λένε οτι μαλακία να΄ναι... το σίγουρο είναι πως βγάζουμε τα ματάκια μας με τα χεράκια μας πολλές φορές... ή όχι;

to derby tou aiona είπε...

Περιμενα πως και πως ενα αρθρακι για το κοψιμο των εκδρομων. Και χαιρομαι που εγινε εν βρασμω ψυχης γιατι τους χρειαζετε ολους ενα γερο μαθημα. Παρα πολυ σωστη τοποθετηση! Μπραβο!

Συνεχιστε ετσι! Η Σαλονικα μαζι σας!!

Ανώνυμος είπε...

mpravo mages gia thn palh sas..;)

tsekarete erasitexniko!
aalh fash leme!
demolitionarios.blogspot.com