RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

έκτο τεύχος...

κυκλοφορήσαμε... και πάλι 12σέλιδοι! Από το προηγούμενο τεύχος αυξήσαμε τις σελίδες σε 12. Έτσι και σε αυτό το τεύχος, λόγω ύλης πιάσαμε τις 12 σελίδες. Συνεχίστε να μας στέλνετε νέα, κείμενα, εντυπώσεις, φωτογραφίες και ότι άλλο... και ίσως φτάσουμε και τις 20 σελίδες... Σύντομα θα "ανέβει" στο blog ολόκληρο το τεύχος... υπομονή... σε πρώτη φάση ψάχτε το αλλιώς, με τον old school τρόπο... Υ.Γ θα διαπιστώσετε μεγενθύνοντας τη φωτογραφία πως κάτω από τους ημίγυμνους οπαδούς υπάρχει μια σειρά από ακαταλαβίστικα σύμβολα και γράμματα. 'Οχι δεν είναι γραφιστική χαριτωμενιά, είναι ο δαίμων του τυπογραφείου... Κανονικά σε αυτό το σημείο θέλαμε να λέει: "ο χώρος και το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σύντομα", αλλά...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε, στην Ελληνικη Κυπρο μπορειτε να στειλετε?

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε μονο στη τουρκικη κυπρο στελνουν.ελεος

Unknown είπε...

Kalispera re magkes kai polla sugxaritiria gia tin douleia sas.Mporeite na mou peite pou mporw na vrw(kuriws apo internet) posoi einai oi sullifthentes apo ton nomo tou Orfanou auta ta 3 xronia pou einai se leitourgia kai apo poies omades?Euxaristw...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε, σε κατι που καν δεν εισαι μεσα μην πηδας να παρεις σημασια! Ρωτισα μια ερωτηση γι'αυτο αν μπορεις να την απαντησεις απαντα την!

Radical Fans United είπε...

Εμείς ξέρουμε μια...Κύπρο! Δίχως επίθετα.

Από 'κει και πέρα,στέλνετε μια ταχυδρομική διεύθυνση στο email μας,σας στέλνουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούμε και μετά όλα γίνονται!!!

Ανώνυμος είπε...

Aderfe se auto pou se rwtisa egw parapanw gia ton nomo Orfanou posoi einai oi sunolikoi sullifthentes kai apo poies omades mipws mporeis na voithiseis?

Radical Fans United είπε...

Όλα με ένα email...

Ανώνυμος είπε...

mutilated7@hotmail.com.To mail mou.Eimai to paidi pou se rwtaw gia tis sullipseis...

Ανώνυμος είπε...

είμαι απο επαρχια, κορινθο, και ενδιαφέρομαι να πα΄ρω το fanzine σας το τελευταίο και προηγούμενα τεύχη. Θα σας δώσω διεθυνση στο mail σας, θα μου στείλετε;

artinos είπε...

Το deal γίνεται ως εξής:
Μας στέλνετε ένα mail με τα στοιχεία σας (όνομα , διεύθυνση, πόλη και ΤΚ) και εμείς σας στέλνουμε το fanzine.

Εννοείται ότι, αν θέλετε περισσότερα fanzine για να τα δώσετε και σε φίλους ή για να τα μοιράσετε σε οπαδούς της πόλης σας, δεν θα σας χαλάσουμε χατίρι. Γράψτε μας μόνο τον ακριβή αριθμό.

artinos είπε...

Το deal γίνεται ως εξής:
Μας στέλνετε ένα mail με τα στοιχεία σας (όνομα , διεύθυνση, πόλη και ΤΚ) και εμείς σας στέλνουμε το fanzine.

Εννοείται ότι αν θέλετε περισσότερα fanzine για να τα δώσετε και σε φίλους ή για να τα μοιράσετε σε οπαδούς της πόλης σας, δεν θα σας χαλάσουμε χατίρι. Γράψτε μας μόνο τον ακριβή αριθμό.