RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 2 Μαΐου 2009

γρίπη των... χοίρων (χι,χι...)

"Γρίπη των χοίρων στο ποδόσφαιρο

Με ειδικές μάσκες είναι αναγκασμένοι να κυκλοφορούν ακόμη και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα του Μεξικό. Η κυβέρνηση της χώρας λαμβάνει νέα μέτρα προκειμένου να περιορίοσει τη μετάδοση της ασθένειας, αν και υποστηρίζει ότι η κατάσταση σταθεροποιείται. Οι θάνατοι που πιθανολογείται ότι προέρχονται από τον ιό στο Μεξικό ειναι 159 ωστόσο έχουν επιβεβαιωθεί μόνο 7. Παράλληλα, οι αναμετρήσεις για τον... φόβο των Ιουδαίων διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Eλάχιστοι τολμηροί που έδωσαν το "παρών "στις αναμετρήσεις έδειξαν να αψηφούν τον κίνδυνο, μπροστά στην αγάπη για τις ομάδες τους. Θλίψη προκαλεί η εικόνα του αχανούς "Αζτέκα Στέιντιουμ" δίχως τη παρουσία οπαδών."

αυτό ακριβώς σημαίνει οπαδός: "...έδειξαν να αψηφούν τον κίνδυνο, μπροστά στην αγάπη για τις ομάδες τους." Μπροστά σε οποιοδήποτε κίνδυνο, θα προσθέσουμε εμείς στο άρθρο αυτό που προέρχεται από το sport24.gr

Υ.Γ. καλό μήνα να έχουμε και την υγειά μας να έχουμε...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

i don`t understand your idiom but i know you talk about mexico XD the influenze is bad here.
i live at the mexico`s city.

Radical Fans United είπε...

the article is about the football fans who attended the games of their favorite teams in Mexico city without caring about the mexico XD.They live in danger as proof for their love to their football team, something like that. We know the problem. If you like tell us more information about this. Thank you.