RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ανασκόπηση 07: fuck modern basketball!

Επειδή στις τάξεις μας έχουμε αρκετούς γηπεδικούς - μπασκετικούς ("μασώνους", όπως λέει και κάποιος αδελφός), είπαμε να τους αφιερώσουμε το παραπάνω αρθράκι. Αφιερώνεται επίσης σε όλους όσους δε γουστάρουν την αμερικανοποίηση του μπάσκετ: μουσικές σαν να είμαστε σε club, μαζορέτες, εκφωνητές που λένε εκατό χιλιάδες βλακείες, από παντού χορηγοί, ομάδες που παίρνουν το όνομα του βασικού χορηγού και εμφανίσεις των παικτών που τους κάνουν να μοιάζουν σαν κακέκτυπα του NBA! Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αρη μας δείχνουν το δρόμο! Αν θέλουμε να προστατέψουμε το παιχνίδι από την ολοένα και αυξανόμενη εμπορευματοποίησή του πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας...πριν να είναι αργά... και βρεθούμε και εμείς οι οπαδοί στην απέξω, όπως συνέβη και συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις και κάποιες ομάδες στο ποδόσφαιρο!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΤΣΙ...

Ήταν εποχή '99 (κατά 99%),όταν εμφανίστηκαν οι μαζορέτες σε αγώνα ΠΑΟ.Φωνάχτηκε σε 2 αγώνες το...απείρου κάλλους:"έξω οι πουτάνες από τον ΠΑΟ" κι οι αντιβιωτικοί τις απέσυραν!

Από πρόπερσυ όμως,άλλαξε το τροπάρι.Εξάλλου δεν είναι μαζορέτες είναι κάτι σαν breakdancers.Άλλαξαν οι καιροί,άλλαξαν κι οι διαθέσεις κάποιων.Άντε τώρα και με την pao basket visa...

Υ.Γ.όταν ο υιός Γιαννακόπουλος (ο Δημητράκης),πετάξει όξω τους συνδέσμους θα 'ναι πια αργά.

artinos είπε...

Kala ta les file radical alla min ksexnas oti edw kai 2 xronia den exoume kanei to paramikro akoma kai ga ton neo athlitiko tromonomo.

Oi perissoteroi sto basket den goustaroun aftes tis malakies me ta break dance kai ta alla nba fotistika alla apla to dexontai xwris na milane. Kai afto einai xeirotero. Kalo tha itan gia paradeigma na vgei ena panw enantia se afta sto prwto match tis sezon alla mallon tha paei aklafti i prospatheia giati kanenas den tha noiastei. Pleon oli afti i savoura thewreitai diaskedasi.

Kai gia pes mou pws erxomai se epikoinwnia me tous radical green...

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που έγινε,ήταν ενάντια στον αποκλεισμό μας από το final-4,εξαιτίας των VIP και των internetικών εισητηρίων.

Υ.Γ.μια απλή παρέα Παναθηναϊκών που βρεθήκαμε είτε πριν είτε μετά την συγκρότηση των RFU...

GGabs είπε...

Κι εγώ μαζί σας! Παρ' ότι μη "μπασχετικός" έχω γράψει μερικές σκέψεις για το φαινόμενο του "εκμοντερνισμού" των αθλοπαιδιών και το κατάντημά τους σε show events στο: http://euromnhmoneymata2004.blogspot.com/2008/05/blog-post_5665.html

ULTRAS GREECE είπε...

Φωναζουν ''Εξω οι γουνες απο το Παλε''...

Respect +3