RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Για την πρώτη επίσημη της Αυτόνομης Π.Ο.

Λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και αναδημοσιεύουμε:

"Και μέσα στο μεθύσι θα πάμε στο Καστρίτσι..."

Από το σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου η Πάτρα ζει και αναπνέει κάτω από άλλους ρυθμούς. Έτσι το καταλάβαμε εμείς που είχαμε την χαρά να δούμε από κοντά τον πρώτο επίσημο αγώνα της Αυτόνομης ΠοδοσφαιρικήςΟμάδας (Α.Π.Ο.). Από το Σαββάτο (06/10) το απόγευμα κεντρικό θέμα συζήτησης σε γνωστή πλατεία της Πάτρας ήταν το πότε και που θα γίνει ο αγώνας. Όλοι ξέχωρα πεποιθήσεων ομάδας (ακόμα και αυτοί που δεν είχαν καμία) ενδιαφερόντουσαν να μάθουν για το γεγονός της εβδομάδας.

Η Α.Π.Ο. είναι μια προσπάθεια από την μεριά των NavajoAntifa και αρκετών φίλων οι οποίοι εναντιώνονται σε αυτό που λέμε μοντέρνο ποδόσφαιρο. Ύστερα από πολύμηνες προσπάθειες και αρκετό τρέξιμο για τον πρώτο της επίσημο αγώνα ήρθε η στιγμή να μπει στο πάνθεον της ιστορίας.


Η ομάδα όλη την βδομάδα είχε μπει σε γοργούς ρυθμούς προετοιμασίας. Και όπως συμβαίνει πάντα στις μεγάλες ομάδες, το τελευταίο βράδυ πριν τον αγώνα, ο προπονητής (γνωστός κοτσιδάκιας) έπαιρνε σβάρνα τα καφενεία και τα μπαρ για να δει ποιοι παίχτες του ξενυχτάνε. Από ό,τι καταλάβαμε δεν τα κατάφερε και πάρα πολύ καλά αφού την επόμενη μέρα το πρωί κάποιοι ήταν ακόμα υπό την επήρεια του αλκοόλ. Την ίδια στιγμή άλλοι πήγαιναν σπίτι νωρίς για να δώσουν το καλό παράδειγμα και άλλοι επειδή το πρωί είχαν αναλάβει κάποιες δουλειές (π.χ. το βάψιμο των γραμμών του γηπέδου).

Το ραντεβού της επόμενης μέρας (07/10) είχε οριστεί στις 11 το πρωί. Όλοι ήταν στην θέση τους και εν μέσω φωτογραφιών άρχισε η προετοιμασία της ομάδας. Οι παίχτες υπό τις οδηγίες του προπονητή για το τι θα κάνουν στο γήπεδο και ταυτόχρονα οι οπαδοί της ομάδας να ετοιμάζουν το δικό τους κομμάτι πίνοντας μπύρες. Όταν ήρθε η ώρα, όλοι μαζί κατευθυνθήκαμε στο πανέμορφο (χαχα) στάδιο στο Καστρίτσι. Σιγά – σιγά όλοι έπαιρναν την θέση τους στο γήπεδο και μάλλον είναι αλήθεια να πούμε ότι αυτοί που ένιωθαν πιο άβολα ήταν οι ίδιοι οι παίχτες καθώς αυτή τη φορά θα βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο και όχι στην κερκίδα. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας είχαν μαζευτεί πάνω από διακόσια άτομα και με σημαίες, τύμπανα, συνθήματα και μπύρες έδιναν τον παλμό στην ομάδα. Επίσης για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας ήταν στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τον Αετό Πάτρας, μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.


Καλή αρχή λοιπόν σε αυτή την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στην Πάτρα και δείχνουν τον δρόμο σε αυτό που ονομάζουμε against modern football.
Υ.Γ.1 Περιμένουμε καλύτερες κερκίδες από τους οπαδούς. Με αρχή τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος στις 28 Οκτώβρη.
Υ.Γ.2 Τα συγχαρητήρια μας στην πρόεδρο της ομάδας που ήρθε στο γήπεδο με το σκαμπό της. 


Bik Per

Με τη σειρά μας να ευχηθούμε και εμείς τα καλύτερα στους φίλους μας τους Πατρινούς, να μην ξεχάσουν ότι "η καρδιά του πρωταθλητή" που τους διακρίνει είναι γέννημα-θρέμμα των RFU FESTIVAL και ελπίζουμε σύντομα να τους δούμε και από κοντά εν δράσει.

Για περισσότερες πληροφορίες επεισκεφτείτε το επίσημο ιστολόγιο της ομάδας:
Αυτόνομη Ποδοσφαιρική Ομάδα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια απορία: όταν παίζει η Παναχαϊκή και έχετε αγώνα πως τα συνδυάζετε;

καλή τύχη...:)

Unknown είπε...

Όταν θες φίλε μου, καταφέρνεις ΟΛΑ να τα συνδιάζεις...

Σε ευχαριστούμε πολύ

ένας άλλος ανώνυμος... είπε...

ok,μαζί σας...
αλλά παρ'όλα αυτά η ερώτηση είναι καλή και ίσως απασχόλησε ή απασχολεί αρκετούς σε όλη τη χώρα...
το κουβεντιάσατε; πήρατε τις αποφάσεις σας, βάλατε τις προτεραιότητές σας;

όπως και να έχει μετρήσατε...