RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πανό από τους Alternatives του Εργοτέλη

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω μη μπορώντας να συμφωνήσουμε περισσότερο:

Σε μια περίοδο που η κοινωνία οδηγείται κυριολεκτικά στο περιθώριο, η νεολαία αναζητά να βρει εναλλακτικούς τρόπους διεξόδου, να βρει λόγο υπάρξης σε ένα σύστημα που της αρνείτε τα πάντα και της διαγράφει το μελλον. Πολλοί βρίσκουν αυτη τη διέξοδο στο χουλιγκανισμο, στο μίσος και στη βία σε αλλούς οπαδούς, στα ναρκωτικά, στην παραίτηση απο τη ζωή. Πράξεις βλαβερές τόσο για τους ίδιους όσο και την κοινωνία και ανώδυνες για το σύστημα. Καλούμε όλη τη νεολαία να αναζητήσει τη διέξοδο αυτή στην ανάπτυξη αντιστάσεων για τη δημιουγία -μέσα απο συλλογική δραση όλων μας- κοινωνικών αγώνων που θα φέρουν μια άλλη κοινωνία αισιοδοξίας, με τους νέους στο προσκήνιο και τη μιζέρια και την παραίτηση στο περιθώριο. 

Αντίπαλοι για 90 λεπτά στο γήπεδο ενωμένοι στους αγώνες για μια άλλη κοινωνία.

Το πανό σηκώθηκε στον κυριακάτικο (04/04) αγώνα με τον Ηρακλή και ευχόμαστε το μήνυμά του να εισακουστεί από όλους τους αποδέκτες...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

h fwtografia den fainetai!

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει και στο www.alter-ergotelis.gr αν και νομιζω οτι το προβλημα αυτο θα διορθωθει!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι οι μάγκες κρητικοί...Τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Αν πατήσεις πάτω στη φωτογραφία, στη βγάζει σε μεγένθυση και βλέπεις καθαρότατα.

zapa είπε...

pola mpravo stoys opadous tou ergoteli

Ανώνυμος είπε...

Μπορουμε να πουμε οτι ειμαστε ακομα μια νεοφωτιστη ομαδα στη Σουπερκλικα,μιας που ειμαστε μολις 6 χρονια σε αυτη τη κατηγορια και μολις φετος καταφεραμε να κερδισουμε τη παραμονη μας για πρωτη χρονια σχετικα νωρις. Η ομαδα μας μετα τη διαλυση της απο τη Χουντα εμεινε για 40 περιπου χρονια να αγωνιζεται στα τοπικα πρωταθληματα και εχασε τη δυναμικη της σε οπαδους.Ομως δεν εχασε τη ταυτοτητα της.Παραμενει ενα προοδευτικο σωματειο με αξιες. Ετσι κι εμεις οι alternatives αρχισαμε σχεδον απο το μηδεν να χτιζουμε τη κερκιδα μας.Δε μας ενδιαφερει απλα και μονο η παρακολουθηση 90 λεπτων μπαλιτσας. Θελουμε μεσα απο τη κερκιδα μας να περναμε καποια μηνυματα, ειδικα στους δυσκολους καιρους που περναμε.Συνεχιζουμε να αγαπαμε την ομαδα μας, να αγαπαμε τον αθλητισμο και να υψωνουμε υπερηφανα τη γροθια μας στους δρομους και στα γηπεδα. VENCEREMOS!

navajo-antifa-patras είπε...

mpravo paidia poli kali i kinisi sas.
sinexiste etsi eimaste mazi sas.

NAVAJO-ANTIFA-CLUB SINCE 2005

Ανώνυμος είπε...

mpravo re alternatives sinexiste dinata
levadiakos zapatistas groyp

Ανώνυμος είπε...

ωραίο το πανί αλλά οπαδικά βλέπω είστε πίσω,περισσότερο καπη θυμιζει η φαση

bhoy είπε...

Ενώ οι άλλοι που έχουν τους μεταλυκειακούς,ε;;;

Aλλά έτσι είναι,ο καθένας έχει κι από μια κωλοτρυπίδα άρα κι από μια άποψη (ασχέτως αν είναι του κώλου ή κάτι άλλο).

Ανώνυμος είπε...

το πανι δε μπηκε μπροστα στους οργανωμενους μας ακριβως! οντως ειμαστε πισω οπαδικα και ας οψονται tα γεγονοτα που ανεφερα πιο πανω και η οπαδικη τρομοκρατια που κυριαρχει στη πολη μας και δεν αφηνει τιποτα υγιες οπαδικο να αναπτυχθει! δυστυχως στο Ηρακλειο ζει και βασιλευει η βια ,που καποιοι αντιγραφουν απο τις μεγαλες ομαδες του ΠΟΚ και ευελπιστουν μια μερα να τους φτασουν στη καφριλα! εμεις οσο μπορουμε θα συνεχισουμε να αγωνιζομαστε και να εκφραζουμε αυτο το "εναλλακτικο" στη κερκιδα. γιατι ολοι λεμε οτι θελουμε κερκιδες χρωματων,χωρις βια, αλλα δε φτανουν μονο τα ευχολογια...πρεπει και να το παλευουμε!!! ευχαριστουμε κι εμεις απο τη πλευρα μας αυτα τα παιδια που ειχαν την εμπνευση να φτιαξουν αυτη τη συλλογικοτητα,τους radicals και ετσι βρισκουμε κι εμεις ενα χωρο να εκφραζομαστε και να ακουγεται η φωνη μας απο την επαρχια.

Ανώνυμος είπε...

και μην ξεχνάτε οτι ο εργοτέλης ήταν επι δεκαετίες στα τοπικα πρωταθλήματα την ώρα που ο ΟΦΗ έκανε παπάδες στην Ευρώπη και έπερνε κύπελλο.
Για την αιτία της υποβάθμιοσής μας δεν είναι άλλη απο την χούντα που υποβίβασε τον Εργοτέλη στα τοπικά επειδη όπως ανέφερε δρούσε "αντιεθνικώς" και επειδή έδωσε το γήπεδο του για μεγάλη συναυλία του Θεοδωράκη σε μια περίοδο που το παρακράτος ήταν στο απόγειο.
Η ιστορία του Εργο γράφτηκε με ανυπακοή και το πλήρωσε αναλόγως,αλλα μας άφησε μεγάλη κληρονομια.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια για το πανο και το μηνυμα.