RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Καλή διασκέδαση!

Για να μην ψάχνετε στις σελίδες του "Αθηνόραμα" και του "Έξοδος" που θα περάσετε αύριο το βράδυ σας, φροντίσαμε εμείς για εσάς και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα πάρτυ που θα παίξουν στην πόλη, από και για οπαδούς.
  • Το πρώτο διοργανώνεται από το Sankt Pauli Athen Klub και φέτος γίνεται με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Bundesliga.

 

  • Το δεύτερο διοργανώνεται από το Gruppo Greco Tifosi Juventini και γίνεται με αφορμή τον ερχομό των "ιερών τεράτων" του thrash metal στο Rockwave

9 σχόλια:

bhoy είπε...

Αξίζουν τέτοιας αβάντας,άνθρωποι (και συλλογικότητα) που προβλήθηκαν από τον "ανδρικό περιοδικο ΜΑΧ";
Έτσι προβάλλεται το εναλλακτικό μοντέλο της ομάδας;Ή μήπως έτσι προωθείται το συγκεκριμένο παρεάκι της Αθήνας;Για ξανασκεφτείτε το...
Μόνο και μόνο μια τέτοια κίνηση,και στην Γερμανία είμαι σίγουρος πως θα έτριζαν τα τσιμέντα στην Haafenstrasse!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ??ΕΠΑΙΞΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ??ΑΛΗΘΕΙΑ??

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αυστηρός είσαι φίλε.Το max σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οπαδικό περιοδικό αλλά έχει ξανακάνει αφιέρωμα σε club ξένων ομάδων στην Ελλάδα.Από κει και πέρα μπορεί να μην ήταν η καλύτερη κίνηση αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να χαρακτηρίσει ένα club.Αν είχαν γίνει και άλλες τέτοιες ενέργειες τότε θα μπορούσες να κριτικάρεις.Όσο για τα τσιμέντα στην Haafenstrasse ρίξε μια ματιά στο site της ομάδας,δες τους χορηγούς και μετά ξαναμιλάμε

bhoy είπε...

Σε μένα γράφεις για τους χορηγούς;;;
Χαχαχα!

Στους party animals πέσ'τα.Α! Μην ξεχάσεις να τους ρωτήσεις και πού πάνε εδώ και 3 έτη τα φράγκα που βγάζουν από τα μπλουζάκια και τις μπύρες;Στα ταξίδια; Ή κάνουν καμπάνιες για να εξαπλώσουν το ¨εναλλακτικό¨ μοντέλο οπαδού;

Ανώνυμος είπε...

Για τα οικονομικά δεν μπορώ να σου απαντήσω αφού δεν έχω τόσο στενή σχέση με το club.Μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα...

george είπε...

Φυσικα και δεν ξερει ο Βhoy γτ αν ενημερωνοταν θα γνωριζε που πανε!!

Επισης να του θυμησω οτι και ο Αστερας ειχε δωσει σε αναλογο περιοδικο! Που ο Αστερας θεωρειται και πιο ακραιος στα πιστευω του!

Ασε για το αν θα τριζουν τα τσιμεντα και καλυτερα να διαβασεις 2 πραγματα γιατι ειναι λυπηρο να βγαινεις και να λες αερολογιες μονο κ μονο ως προς επιδειξη !

Ευχαριστω!

γνωστός - γνωστότατος είπε...

Για εμάς που γνωρίζουμε 2 πράγματα και καταστάσεις για τις 2 ομαδοποιήσεις που ξεκίνησαν πάνω κάτω τον ίδιο καιρό,είναι προφανές πως η μεν athen klub είναι 1 παρέα,ενώ οι RFU είναι 1 συλλογικότητα.

Να θυμίσω πως πριν από 2 χρόνια όταν έγινε το 1ο πάρτυ των athen klub,ήταν απόφαση της πλειοψηφίας των εξής 3.Πουλήθηκαν τόνοι τα μπλουζάκια (500) όπως επίσης και τα αλκοόλια,το minimum 1,5 ευρώ.
Πέρσυ τα αλκοόλια πήραν την ανηφόρα στα 2 ευρώ,ενώ και τα μπλουζάκια πάλι έκαναν 10 ευρώ!!!

Πού πάνε τα λεφτά ρε ΑΝΩΝΥΜΕ εκπρόσωπε των athen klub; Έχεις μπει ποτέ στον κόπο του δημόσιου απολογισμού; Ή μήπως,νομίζεις πως αυτό το κάνει μόνο το κράτος & οι θεσμοί; Το ίδιο ισχύει και για τους RFU,παρόλο που μια σύγκριση με τις περσινές τους τιμές είναι ενδεικτική.

Τέλος,μόνο και μόνο η αναφορά στον Αστέρα Εξαρχείων (άλλο μια ομάδα,άλλο η παρέα οπαδών,άλλο επίσημος σύνδεσμος που εν κρυπτώ από ομόιδεάτες συν-οπαδούς παρουσιάζεται σε κατάπυστο περιοδικό μιας αθλητικής κωλοφυλλάδας.

Βάζουμε ένα στοίχημα πως αν πέσει σκανάρισμα & μετάφραση κι απευθείας αποστολής δέματος προς HAMBURGH,θα πέσουν όχι τσιμέντα άλλα παλάμες;;;

Eυχαριστώ για τον χώρο που μου έδωσαν οι RFU.Nταξ,έχουμε και το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ για να μαθαίνουμε τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος φίλε.Φυσικά και δεν είμαι εκπρόσωπος του club.Μια ανακοίνωση για πάρτυ κατέληξε σε χολή εναντίον του συγκεκριμένου club και φτάσαμε να αναφέρονται και οι τιμές στα μπλουζάκια(πολύ ακριβές!!!)καθώς και η μετάφραση του κειμένου για να αποκατασταθεί δήθεν η αλήθεια!Ακόμα και δίκιο να χεις μόλις το χάσες.Και τέλος αν περιμένεις ένα πάρτυ τη χρονιά(με τέτοιες ακριβές τιμές!!!επαναλαμβάνω)για να βγάλεις λεφτά τότε μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο

Χαιρετώ

S είπε...

Ανωνυμε της 17 Μαΐου 2010 8:36 μ.μ.
εγραψες 2,5 σειρες και δεν ειπες τιποτα. Η ερωτηση που πανε τοσα λεφτα εισαι σαφης. Ειτε γινεται καθε χρονο το παρτυ ειτε καθε εβδομαδα, βγαινουν καποια εσοδα. οσα και αν ειναι αυτα, σε καποιες τσεπες πανε.