RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΝΕΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ: HUMBA!


Τριμηνιαίο περιοδικό για το κοινωνικό και πολιτικό νόημα των σπορ, την εμπειρία του γηπέδου και την οπαδική κουλτούρα... 
κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος σε κεντρικά βιβλιοπωλεία
περισσότερες πληροφορίες: www.humbazine.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε, καλοτάξιδο...

ΣΦ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ είπε...

Λευτερια στον οπαδο της Θυελλας

Ο Συνδεσμος μας δεν εδωσε παρων στον αγωνα με το Ζαγκλιβερι.Και αυτο λογο οτι δεν μπηκε ξυπνητηρι (μιας και ακολουθησε παρτι για το απολυτηριο απο τον στρατο) και ετσι δεν μπορεσαμε να δουμε τον αγωνα.Επειδη ομως δεν μπορουμε να μην δουμε μπαλα το Σαββατοκυριακο ειπαμε να παμε στην Πρασινη Θυελλα (συγκεκριμενα μελος του Συνδεσμου) και στα παιδια απο Χαμελεοντες.Πριν την εναρξη του ματς , αστυνομικοι την εχουν στησει καρτερι στην εισοδο του γηπεδου.Τα παιδια απο Θυελλα πανε να μπουν μεσα και τοτε τους λενε να ανοιξουν τις τσαντες.Σε ενος παιδιου την τσαντα βρεθηκε ενας πυρσος.Απο αυτους που αναβουν καθε Σαβατοκυριακα στα γηπεδα ολης της χωρας.Το αποτελεσμα ειναι ο Λευτερης αυτη την στιγμη να διωκεται απο τον α(θ)λητικο νομο του Ορφανου - Ιωαννιδη και παει λεγοντας...Αυριο Δευτερα στις 12.30 με 13.00 θα δικαστει.

Απο πληροφοριες που μαθαμε τους μπατσους τους εστησαν η ιδια διοικηση της Θυελλας.Δηλαδη η διοικηση της Θυελλας εφερε τους αστυνομικους να κανουν ψαχτηρι στους οπαδους της ομαδας.Προσωπικα νιωθουμε οργη για οτι εχει συμβει.

Στα 3 χρονια (οργανωμενης παρουσιας) και παραπανω που πηγαινουμε στο γηπεδο του Αγιου Παυλου , πρωτη φορα βλεπουμε αστυνομια στο γηπεδο.Και μαλιστα σε Ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.Το λεγομενο τοπικο.

Η ειδηση ειναι μια.Ο Λευτερης δεν μπηκε μεσα γιατι αναψε πυρσο στο γηπεδο αλλα επειδη τον εφερε στην κατοχη του.Για ακομη μια φορα το ιδιο το ποδοσφαιρο γινεται θυμα του ιδιου του κρατους.Το λεγαμε και το ξαναλεγαμε οτι καποια στιγμη ολα αυτα που βλεπουμε στο επαγγελματικο να συμβαινουν θα τα εχουμε και εμεις στο ερασιτεχνικο.Και να λοιπον.

Δεν υπηρχε βεβαια περιπτωση να φυγουμε απο κοντα του.Ειμασταν και θα ειμαστε κοντα στο παιδι οποτε χρειαστει.Αλληλεγγυη και Λευτερια στον Λευτερη απο Θυελλα.

Οσο αναφορα τις μαλακιες που ελεγε ο "ζητας" εξω απο το Α.Τ Ανω Πολης εμεις απλως θα σου χαμογελαμε.

περισσοτερα :
www.xameleontes.blogspot.com
www.ucbluefans.blogspot.com

Αλληλεγγυη είπε...

Η καταστολη χτυπησε και το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο.Μετα το οργιο καταστολης στο επαγκελματικο ποδοσφαιρο,εχουμε και τα παγκοσμια πρωτεια να πηγαινει αυτοφωρο οπαδος ομαδας Β τοπικου.ΑΙΣΧΟΣ.

Αλληλεγγυη στους οπαδους.
Λευτερια σε ολους μας.

progressive hools είπε...

Οργή μας προκαλεί η σύλληψη οπαδού της Πράσινης Θύελλας για το ειδεχθές έγκλημα της κατοχής πυρσού! Το πρόβλημα ήταν ότι δεν τον είχε για κάποια κομματική εκδήλωση, αλλά για τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Αυτό αρκούσε για να περάσει μια νύχτα στο αυτόφωρο. Τέτοιες ξεφτιλισμένες προσπάθειες τρομοκράτησης και καταστολής, που παρατηρούμε σε όλα τα φάσματα της κοινωνικής δράσης και έκφρασης, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.

Ο αγώνας μας για ελευθερία και αξιοπρέπεια είναι ασταμάτητος και πολύπλευρος. Στα γήπεδα, στις πορείες, στην καθημερινότητα μας, παντού! Η αλληλεγγύη μας, στα αδέρφια μας τους Χαμελέοντες, είναι δεδομένη! Όσο για τους ρουφιάνους που ευθύνονται για την προκλητική παρουσία των μπάτσων και τους σωματικούς ελέγχους σε αγώνα Β τοπικού, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θερίσουν Θύελλες!
Καμία δίωξη στον οπαδό της Πράσινης Θύελλας!
Ενωμένοι ενάντια στην κρατική καταστολή και τρομοκρατία!