RFU.GR

Από τον Οκτώβρη του 2016, μετακομίσαμε και πλέον θα μας βρίσκετε στο RFU.GR

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ! μέρος 6ο

  • Πανό των οπαδών της Δόξας Δράμας την Κυριακή (14/03) στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
  • Πανό των οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας τη Δευτέρα (15/03) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
  •  Πορεία έκαναν οι οπαδοί του Παναιτωλικού την Κυριακή (14/03) πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Στο δρόμο βρέθηκαν πάνω από 200 άτομα που ξεκίνησαν από τον τοπικό σύνδεσμο των Warriors και κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο.
  • Από μήνυμα που ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και αφορά τον αγώνα Αιολικός-Προοδευτική που έγινε την Κυριακή (14/03) για το πρωτάθλημα του 9ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. "Πάντα τέτοια για όλους" το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε: "Κατ' αρχας θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Αιολικού για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν τόσο στο σύνδεσμο τους όσο και στο γήπεδο. Όσον αφορά το σύνδεσμο, τα είπαμε σε πολύ καλό φιλικό επίπεδο, ανταλλάξαμε κασκόλ των ομάδων μας και μια νέα φιλία αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εμάς και αυτούς. Συζητήσαμε για την κατηγορία και μας έλεγαν ότι τους έχουν πρήξει  πως έχουν πουλήσει το παιχνίδι σε εμάς για να περάσουμε αέρα από εκεί. Ομάδες με ιστορία, όπως εμείς και ο Αιολικός, έχουμε μάθει να παίζουμε για την ιστορία μας και για τους φιλάθλους μας μόνο, και αποδείχτηκε άλλη μια φορά. Επίσης διάβασα ότι η Καλλονή τους έχει δώσει λεφτά να μας κόψουν βαθμούς. Αν βλέπατε πως μισούν την Καλλονή, θα καταλαβαίνατε ότι κάτι τέτοιο σίγουρα δεν ισχύει. Μετά λοιπόν τις συζητήσεις και το καφεδάκι που ήπιαμε με τα παιδιά του Αιολικού ήρθε η ώρα για το γήπεδο. Βάλαμε το πανό μας μαζί με τα δικά τους, βγάλαμε φωτογραφίες και όλα ωραία και καλά και πολιτισμένα."
  • Το μέτρο της απαγόρευσης έσπασε ξανά στην πράξη καθώς οπαδοί του ΠΑΟ βρέθηκαν στην Τρίπολη (Κυριακή 14/03) για τον εκτός έδρας αγώνα με τον τοπικό Αστέρα ενώ και οπαδοί του Ηρακλή βρέθηκαν στο Περιστέρι (Σάββατο 13/03) για τον αγώνα με τον τοπικό Ατρόμητο.
  • Η διοίκηση της Ηλιούπολης ανακοίνωσε ότι θα δώσει 300 εισιτήρια στον ΟΦΗ για τον αγώνα αυτής της αγωνιστικής και σίγουρα θα ευχόμασταν η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές αλλά να είχε γίνει και παλαιότερα όταν οπαδοί της Καρδίτσας εμποδίστηκαν να μπουν στο εν λόγω γήπεδο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jemBy_Is18I&feature=player_embedded# kai ena video apo kerkida me ton olympiako volou.

Ανώνυμος είπε...

kai 50 peripou Xanthiotes eixe stin Leibadia. Perasame kai apo ton syndesmo ton Barbarians. Ola se para polu kalo klima, milisame gia tis omades kai ta problimata pou antimetopizoume o kathenas. Xairetismata sta paidia apo tin Leibadia!
Leuteria ston Mario!
Xrysoxoidi eisai megalo arxidi!

SickBoys Xanthi